Микита Зеленський
Козак
- Нікнейм лідера/заступника: Макс Ігнатченко
- Особистий нікнейм: Микита Зеленський
- Суть скарги: Ситуація: Близько півтора місяці назад я стикнувся з проблемою від системи при підключення на сервер тик , писав у тех підтримку в телеграмі і мені скидали форму, прикладаю скріншот тик . Заповнював цю форму, відповідь постійно була така що передамо керівництву але я очікував близько місяця та не міг зовсім зайти в гру, можете перевірити мою активність по адмін панелі я навіть не міг зайти. Після оновлення на мою думку цей баг пофіксили або все ж таки тех підримка допомгла та розблокувала мені айпі адрес. До цього я був в СБУ Х як я зрозумів після оновлення це СБУ Києва на званні капітан коли я зайшов я був звільнений за неактив тик. Написав заяву на повернення але мені було відмовленно так як по статуту можно повернутися тільки до 7 днів неактиву. Дуже прошу дати виключення генералу СБУ Києва Максу Ігнатченко та дати йому дозвіл на повернення мене як співробітника, проблема була від розробників та я нічого не міг з цим зробити, навіть були спроби підключити новий роутер але і то не допомогло.
Сподіваюсь на розуміння. Дякую ! - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
- Дата походження: 26.12.2023