Розглянуто Макс Ігнатченко // Проблема зі сторони розробників

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
18 Чер 2023
Дописи
30
Реакції
5
Бали
13
Вік
20
Адреса
United States, Los Angeles
  1. Нікнейм лідера/заступника: Макс Ігнатченко
  2. Особистий нікнейм: Микита Зеленський
  3. Суть скарги: Ситуація: Близько півтора місяці назад я стикнувся з проблемою від системи при підключення на сервер тик , писав у тех підтримку в телеграмі і мені скидали форму, прикладаю скріншот тик . Заповнював цю форму, відповідь постійно була така що передамо керівництву але я очікував близько місяця та не міг зовсім зайти в гру, можете перевірити мою активність по адмін панелі я навіть не міг зайти. Після оновлення на мою думку цей баг пофіксили або все ж таки тех підримка допомгла та розблокувала мені айпі адрес. До цього я був в СБУ Х як я зрозумів після оновлення це СБУ Києва на званні капітан коли я зайшов я був звільнений за неактив тик. Написав заяву на повернення але мені було відмовленно так як по статуту можно повернутися тільки до 7 днів неактиву. Дуже прошу дати виключення генералу СБУ Києва Максу Ігнатченко та дати йому дозвіл на повернення мене як співробітника, проблема була від розробників та я нічого не міг з цим зробити, навіть були спроби підключити новий роутер але і то не допомогло.
    Сподіваюсь на розуміння. Дякую !
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  5. Дата походження: 26.12.2023

Микита Стернюк

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
1,703
Реакції
1,046
Бали
213
Вітаю, так як дійсно Ви не могли вплинути на те, щоб зайти до гри та не порушувати статут, будете поновлені у організацію на те ж звання, що й було при звільнені

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі