Відмовлено Макс Ігнатченко\\Халатне ставлення до розгляду скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Власюк

Поважний гравець
Реєстрування
1 Січ 2023
Дописи
236
Реакції
179
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора:Макс Ігнатченко
  2. Особистий нікнейм:Макс Власюк
  3. Суть скарги:Вітаю Пане ігнатченко чому ви халатно ставитесь до розгляду скарги чому ви незапросили повний фрапс а тільки дивитесь той факт якій потрібний був для геращенка а саме дм зз чому ви нерозглянули той факт як він зривав МП нам ви не запросили той момент коли він затримував його в присутності 15+ опг нема пг? чи блатите сбушку друзей? чому Слідкуючи МВС розглядають скаргу на неоф ? да ви заре будете мені казати що скарга подана на гравців без організації но всі люди які стоять біля церкви Неоф організація клану ТОХІС так де ви бачите людей без організації?також я подаю скаргу на гравця за пг ви пишете що нема пг як нема ? якщо він міг уникнути сутички з опг но він намірно кричить остановися остановися ви не бачте порушення? і закриваєте скаргу а потом відкриваєте і пишите ой ГС,ЗГС держ розглянуть? скарга сама 200
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...смотра-Форум-полного-откат.78822/#post-356007
  5. Дата походження:29.09.2023

Макс Ігнатченко

Автор законів | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
2,037
Реакції
1,765
Бали
253
Адреса
Нікополь
Вітаю шановний гравець.

З приводу Вашої скарги
ТУТ, я там все розписав
Я маю свою думку, та висловив її у скаргі.
Після чого закрив скаргу від флуду та передав на старшу адміністрацію ГС/ЗГС Державних органів для прийняття рішення.

Тепер з приводу даної
СИТУАЦІЇ пояснюю коротко
Є скарга у відповідному розгляді. Розглядаю скаргу, оцінюю докази. Бачу порушення, виношу вердикт.

Очікуйте відповіді керівництва.

Макс Власюк

Поважний гравець
Реєстрування
1 Січ 2023
Дописи
236
Реакції
179
Бали
48
Так скаргу за пг геращенка ви закрили але потім відкрили неробіть з мене клоуна
Вітаю шановний гравець.

З приводу Вашої скарги ТУТ, я там все розписав
Я маю свою думку, та висловив її у скаргі.
Після чого закрив скаргу від флуду та передав на старшу адміністрацію ГС/ЗГС Державних органів для прийняття рішення.

Тепер з приводу даної
СИТУАЦІЇ пояснюю коротко
Є скарга у відповідному розгляді. Розглядаю скаргу, оцінюю докази. Бачу порушення, виношу вердикт.

Очікуйте відповіді керівництва.
ви скаргу закрили а потім відкрили неробіть з мене клоуна Добавлю
цитірую вас Ігнатченко "а під перестрілку не влізав." напевно його в перестрілку запихнули руками машину його чи як чи тпехнули?
і там на тайм коді 0:08 чітко чути як говорять що по нам прилитіло що нового придумаєте? 200

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Вітаю Шановний гравець
На відео я не бачу гравців у клані, я бачу гравців без організації, тому з цього приводу все вірно
Остаточна відповідь буде надана протягом 24 годин

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі