Розглянуто Макс Ігнатченко / 7.11, 7.7

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,945
Реакції
10,048
Бали
253
1. Нікнейм лідера / заступника: Макс Ігнатченко
2. Особистий нікнейм: Андрій Блащина
3. Суть скарги:
Макс Ігнатченко, проїжаючи на червоний сигнал світлофора протаранив мені машину, і вдав, що нічого не сталось і почав їхати дальше
7.11. Заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігравок, взаємодії з іншими ігровими персонажами.
Примітка 1: Будь-яку ситуацію Ви повинні довести до кінця, навіть якщо ситуація складається не на Вашу користь. Не можна уникати взаємодії з іншими ігровими персонажами або вдавати, що нічого не сталося. Відхід з місця ДТП караємо за цим пунктом правил.

Дальше коли я виліз з машини і дістав автомат, він просто сів в машину сказавши "Тірайся отсюда" на вимоги вийти з машини озброєної людини не відреагував і продовжив кудась їхати
7.7. "PG" - Powergaming - Уява гравцем себе супер-героєм, відсутність інстинкту самозбереження.

Також прошу наказати Давід Шафета (122331) PG (1х4), стрільба іза руля ( нон рп)

4. Особисті докази (скриншот/відео): Відео
5. Дата походження: 09.06.2023

Макс Ігнатченко

Автор законів | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
2,037
Реакції
1,765
Бали
253
Адреса
Нікополь
Добро дня шановий гравець!
Надаю відповідь зі своєї сторони.

Дійсно під час ігрового процесу сталося ДТП, та в цей час у нас проходило RP (Весілля)
Тому розірватися на всіх не можу.
Тимпаче, якщо прициплятися до РП процесу, його автомобіль по RP від удару повинен був залишитися на місці, так-як в реальному житті мотор авто був би в салоні, але він почав їхати за мною.

По перше, що хотів би пояснити рухався я на зелений сигнал світлофору.
По друге моя відповідь "Потіряйся звідси" була у зв'язку з образою, так як п. А. Блащина почав називати мене чортом, а це неповага з його сторони, і відповідь повинна бути такою же самою. 6.21. Відігравання образливих RP-ситуацій, використання образливих відігравок. Дане відношення для мене було образливим, і співпрацювати у RP з такою людиною я не бажав.
Тепер з приводу PG - відігровки зброї я не почув, хоча я бачив що він шось сказав. Коли я сів в авто, та почав їхати по мені почали стріляти, та я зупинився, що не підпадати під даний пунк порушення. Людина мала претензії, щодо його пошкодженого авто, та я йому його сразу відремонтував. Після чього вони сіли та поїхали, тобто на цьому ДТП все закінчилось.

Відео з моєї сторони: ТИЦ та ТИЦ

Денис Медвідь

Адміністратор | Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
14 Вер 2022
Дописи
1,205
Реакції
264
Бали
163
Вітаю шановний гравець!

Гравця Макс Ігнатченко буде покарано за пунктом правил 7.11

Заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігравок, взаємодії з іншими ігровими персонажами.
Гравця Давід Шафета буде покарано за PG+NonRP дії.
Ваше покарання буде змінено на образи.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі