Розглянуто Макс Велл // Образа Проекта. Для ГА та ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Степан Зефіров

Центральна Україна [01]
Реєстрування
1 Кві 2023
Дописи
311
Реакції
286
Бали
68
1. Нікнейм гравця: Макс Велл
2. Особистий нікнейм: Степан Зефіров
3. Клан порушника:
DEVILS
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому:
-
5. Суть скарги: образа проекту навіть, якщо це було сказано в оффтом чат це все рівно вважається образа проекту.
6. Докази (скріншот/відео): Тык
7. Дата порушення:
11.11.2023

Макасин Анлаки

Активний
Реєстрування
12 Бер 2023
Дописи
88
Реакції
50
Бали
21
Так як скарга написана на мене, хочу прокоментувати, я вилетів, і коли зайшов назад, опинився в кпз, а також, гравець Степан Зефіров, прийшовши в кпз напряму почав провокувавати мене на негативну реплику. Я ні в якому разі не образив і ніколи не хотів образити проект, до того ж Степан Зефіров також повторив в кінці цю ж саму реплику.

Реєстрування
11 Лип 2023
Дописи
30
Реакції
9
Бали
11
Також як друг Макс Велла хочу добавити від себе, слово «дурацкая гра» це не образа поясню-образа проекту як мінімум буде жорстока, розробітники гри не винуваті що гра вилітає. Макс Велл не задержав ємоції бо посадили на 2 години сказав що «дурацька гра» в плані вилету бо в кожної людини є виліт ТАКОЖ хотів сказати що Степан Зефіров хотів 15кк щоб не залити скаргу, а це є шантаж прошу подумати.

Степан Зефіров

Центральна Україна [01]
Реєстрування
1 Кві 2023
Дописи
311
Реакції
286
Бали
68
Також як друг Макс Велла хочу добавити від себе, слово «дурацкая гра» це не образа поясню-образа проекту як мінімум буде жорстока, розробітники гри не винуваті що гра вилітає. Макс Велл не задержав ємоції бо посадили на 2 години сказав що «дурацька гра» в плані вилету бо в кожної людини є виліт ТАКОЖ хотів сказати що Степан Зефіров хотів 15кк щоб не залити скаргу, а це є шантаж прошу подумати.
Попрошу не в лазить в данную жалобу так как она была подана не в вашу сторону. Ждем ответа от Администрации!

Реєстрування
11 Лип 2023
Дописи
30
Реакції
9
Бали
11
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі