Ріна Кошеня
𝕷𝖎𝖉𝖊𝖗 𝖘𝖈𝖗𝖝𝖑𝖑
- Реєстрування
- 7 Лют 2023
- Дописи
- 229
- Реакції
- 485
- Бали
- 98
1. Нікнейм гравця: Макс Власюк [65420]
2. Особистий нікнейм: Ірінка Кошеня
3. Клан порушника: toxic
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: scrxll
5. Суть скарги: даний гравець викрав мене в зеленій зоні (відео 1) на території ринку порушивши правило :
2. Заборонено викрадати у Зелених Зонах.
Також було порушено правило :
4. Мінімальна кількість викрадачів 3 особи. ( адже викрадач був один) (відео 1)
9. При захоплені жертви гравці кланів мають відіграти та по RP відібрати всі пристрої (рації і т.д.) та зв'язати жертву. (відігровка була аж в кінці, але навіть нічого не зрозуміло через те, що у гравця поганий мікрофон, ну або інтернет. я йому про це наголошувала, тому він міг відіграти в чат)
8. У кожного гравця викрадача має бути зброя та скін чи аксесуар що закриває обличчя.
11. Заборонено утримувати жертву в інтер'єрі домівок чи картелі. (відео 2. тайм код: 00:43-5:55 )
20. Заборонено вбивати гравця який знаходиться в стяжках (виключення: якщо є вагома РП причина). (відео 2. тайм код: 6:59)
Отож, гравець порушив, як мінімум, 5 грубих правил.
6. Докази (скріншот/відео): тик , тик2
7. Дата порушення: 15.10.2023
2. Особистий нікнейм: Ірінка Кошеня
3. Клан порушника: toxic
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: scrxll
5. Суть скарги: даний гравець викрав мене в зеленій зоні (відео 1) на території ринку порушивши правило :
2. Заборонено викрадати у Зелених Зонах.
Також було порушено правило :
4. Мінімальна кількість викрадачів 3 особи. ( адже викрадач був один) (відео 1)
9. При захоплені жертви гравці кланів мають відіграти та по RP відібрати всі пристрої (рації і т.д.) та зв'язати жертву. (відігровка була аж в кінці, але навіть нічого не зрозуміло через те, що у гравця поганий мікрофон, ну або інтернет. я йому про це наголошувала, тому він міг відіграти в чат)
8. У кожного гравця викрадача має бути зброя та скін чи аксесуар що закриває обличчя.
11. Заборонено утримувати жертву в інтер'єрі домівок чи картелі. (відео 2. тайм код: 00:43-5:55 )
20. Заборонено вбивати гравця який знаходиться в стяжках (виключення: якщо є вагома РП причина). (відео 2. тайм код: 6:59)
Отож, гравець порушив, як мінімум, 5 грубих правил.
6. Докази (скріншот/відео): тик , тик2
7. Дата порушення: 15.10.2023