Розглянуто Макс Власюк | DM + DM Car (Незаконний Арешт)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михайло Перепужений

Модератор | Південна Україна
Реєстрування
8 Лис 2023
Дописи
32
Реакції
10
Бали
53
Нікнейм лідера/заступника: Макс Власюк
Особистий нікнейм: Михайло Перепужений
Суть скарги:
Пояснюю ситуацію, їхав зі своєю дружиною містом Дніпро, зупинилися біля ГУ НПУ, дружина вийшла з машини
далі на відео чути як я кажу це ж власюк, і кажу дружині швиденько сідати, але я вважаю що діскорд ми враховувати не будемо.
Так я судимо тільки по РП процесу, ми зупинилсь після чого вона сіла назад і ми почали їхати від управління, шановний лідер має вороже ставлення до клану Shark і все що з ним зв'язано чесно сказати ситуація повністю абсурдна, лідер просто почав розстрілювати машину.
Тепер повернемось до РП процесу, він ніяк не міг знати що ми маємо розшук так як в орієнтуванні не знаходились по-перше, по друге я вважаю
що це взагалі не РП процес, коли лідер СБУ просто на просто починає розстрілювати машину.
Вважаю що даний лідер обов'язково має получити покарання, тому що сумніваюсь що він зможе щось відповісти на цю ситуацію.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Дата походження: 11.11.23

Останнє редагування:

Макс Власюк

Поважний гравець
Реєстрування
1 Січ 2023
Дописи
236
Реакції
179
Бали
48
Розпочнемо. Під'їхав я з колегою до НПУ Дніпра, побачив громадянинку, яка вийшла з авто та була схожа на людину, яка знаходиться в нас в орієнтуванні. Після того, як ми розпочали підбігати до авто, воно розпочало різко втекти від нас. Був відкритий вогонь по колесах авто. Далі, на рахунок ставлення до клану, я не володію інформацією, хто в якому клані знаходиться. Я працюю по орієнтуванню. Прошу зауважити, що даний громадянин вводить в оману адміністрацію, тим що стверджує, що не були в розшуку. Надам фото, де громадянинка була в орієнтуванні. І скажіть, будь ласка, шановний, яка адекватна людина, в якої орієнтування та статі приїде до головного управління поліції. Що у вас є статі, що у вашої дружини є!
image.png

Михайло Перепужений

Модератор | Південна Україна
Реєстрування
8 Лис 2023
Дописи
32
Реакції
10
Бали
53
Я дуже сильно перепрошую, пане власюк, якщо ви дуже сильно знаєтесь в РП процесі то підскажіть будь ласка як ви могли розпізнати людину в масці це по-перше.
А по-друге не розпізнавши людину яке ви мали право відкривати вогонь по машині?
Ще є невеличке питання на рахунок вашої фрази, що у вас є статі що в дружини, як ви могли дізнатись що в мене є стаття якщо ви навіть не бачили мого паспорту, шановний пане власюк, прошу вас відігрувати РП вміло, а не дивитись на відео-докази і робити якісь висновки.
Тепер ще нарахунок що ви кажете що почали вести стрільбу по колесам авто, ніяк ні це було абсолютно не так на моєму відео-доказі чітко видно що стрільбу ви вели прицільно по нам, адже мені зняло цілих 17 хп.
Перепрошую вельми шановний пане власюк, але людина з розшуком просто зупилась біля ГУ НПУ, а не спеціально їхала туди.
Раз ви так сильно топите за РП так давайте його відігрувати вміло, я дуже сильно сумніваюсь що розстріл машини це РП процес, при цьому ні попередження, ні зупинки, абсолютно нічого, просто розстріл машини.
Тому шановна адміністрація, прошу розглянути цю скаргу по повній строгості і всім правилам, лідер однозначно повинен отримати догану.

Останнє редагування:

Вікуся

Козак
Реєстрування
5 Лис 2023
Дописи
8
Реакції
9
Бали
3
Також хочу зауважити що цей лідер, пред цим, арештував мене оманом, і людина орештувала мене в масці, на днях викладу це на форум!

Оліка Вейсс

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
16 Бер 2023
Дописи
559
Реакції
418
Бали
68
Вітаю.
Не видно повної ситуації і як ви зрозуміли що це Власюк.
З лідером Макс Власюк буде проведена розмова!
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі