Зачинено Макс Власюк//Non RP Держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Віто Скалета

Провідник
Реєстрування
12 Чер 2023
Дописи
66
Реакції
22
Бали
11
  1. Нікнейм гравця: Макс Власюк
  2. Особистий нікнейм: Віто Скалетта
  3. Суть скарги: Даний громадянин затримав мене нізащо, коли я його запитав за що він мене затримує, він сказав за те що я порушую порядок тобто знаходжусь в червоній зоні. Запитавши в нього де я можу ознайомитись з тим що це червона зона, він мені сказав на держпорталі. Переглянувши держпортал я не знайшов належної інформації про цю червону зону. Також прошу зауважити те що цей держслужбовець неодноразово використовує такий висллів як офтоп. Знаючи правила державних організацій слово офтоп в рп чат заборонено. Забув додати я представився охороною адвоката.
  4. Докази (скріншот/відео): ТУТ Нажаль на відео не чути мого голосу, тому що я забув увімкнути мікрафон.
  5. Тайм-коди: (01:43) затримав, (02:20) ознайомитись можу на держ порталі, Слово офтоп він викоростував на протязі всього відео.
  6. Дата порушення: 26.10.2023

Макс Власюк

Поважний гравець
Реєстрування
1 Січ 2023
Дописи
236
Реакції
179
Бали
48
Вітаю! Переглянувши відео докази ваші
Громадянин вам було сказано покинути червону зону перший раз вас вивів до холу та зняв кайданки
Другій раз вас було вже затримано за те що ви знаходились в червоній зоні де проходили процесуальні дії
Поясню вам за офтоп він був використаний декілька разів, бо я вашому другу пояснював що таке Адвокатська ліцензія.
На рахунок червоной зони це для вас Посилання
1698271513489.png

Останнє редагування:

Вадим Садівський

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
17 Чер 2023
Дописи
691
Реакції
561
Бали
98
Вік
28
Вітаю, розглянувши вашу скаргу скажу наступне:
- НонРП зі сторони Макса Власюка я тут не бачу;
- Стосовно адвоката та охоронця це перетяг РП ситуації на свою користь, але так як я не бачу факту порушення покарання ви не отримаєте.

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі