Схвалено Макс Власюк//Non RP Держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Віто Скалета

Провідник
Реєстрування
12 Чер 2023
Дописи
66
Реакції
22
Бали
11
  1. Нікнейм лідера/заступника: Макс Власюк
  2. Особистий нікнейм: Віто Скалетта
  3. Суть скарги: Затримав навіть не представившись, не зачитав мерандум який є обов'язковим, затримавши почав говорити в офтоп про якийсь розшук, щось йому здалося. Відіграв що посадив мене але і тут його чекала невдача..... Здивований що його кандидатура пройшла на лідерку такої організації. Та і відігровка так собі якщо чесно, навіть ключів не відіграв.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): ТУТ
  5. Тайм-коди: 00-00 затримання, всю дорогу він мовчав про меранду, 01:55 не вийшло посадити, щось пішло не так))))
  6. Дата походження: 26.10.2023

Макс Власюк

Поважний гравець
Реєстрування
1 Січ 2023
Дописи
236
Реакції
179
Бали
48
Вітаю! виникла проблема, а саме баг гри
Я побачив як мій колега робить погоню за бандитом я розпочав допомагати йому після чого побачив вас також в тій заворусі у вас загорівся індикатор над головою що ви знаходитесь в розшуку я вас затримав коли попросив ваш паспорт ви дали вас цей індикатор пропав я запитав в офтоп чи у вас є статі, бо можливо то баг ви начали ухилятися сказали перевіряй вибачте но в нас такої можливості нема я вас ще раз запитав чи вас є статі розшуку ви знову ухилилися від відповіді
Відкат з моєї сторони Посилання

Віто Скалета

Провідник
Реєстрування
12 Чер 2023
Дописи
66
Реакції
22
Бали
11
Я побачив як мій колега робить погоню за бандитом я розпочав допомагати йому після чого побачив вас також в тій заворусі у вас загорівся індикатор над головою що ви знаходитесь в розшуку я вас затримав коли попросив ваш паспорт ви дали вас цей індикатор пропав я запитав в офтоп чи у вас є статі, бо можливо то баг ви начали ухилятися сказали перевіряй вибачте но в нас такої можливості нема я вас ще раз запитав чи вас є статі розшуку ви знову ухилилися від відповіді
Що скажете про меранду?

Макс Власюк

Поважний гравець
Реєстрування
1 Січ 2023
Дописи
236
Реакції
179
Бали
48

Олексій Ханзо

Президент | Південна Україна
Реєстрування
29 Гру 2022
Дописи
152
Реакції
69
Бали
33
Індикатор над головою рп да-да

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі