Відмовлено Макс Калина//Блат На розгляд ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Петя Самогон

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
27 Гру 2023
Дописи
1,246
Реакції
2,396
Бали
213
  1. Нікнейм лідера/заступника:Макс Калина
  2. Особистий нікнейм:Бодя Моріс
  3. Суть скарги: Вітаю пане Олег та пані Вікторія після того як я написав скаргу на Сергія Ворона, і його було знято з посади заступника лідера ДСНС .Лідер ДСНС звільнив мене за втратою довіри. Прошу взятидо уваги що даний лідер був в хороших стосунках з Сергійом Вороном, він і слідкуючий ДСНС блатили пана Ворона тим що пан Ворон порушуючи правила лідерів а іменно пункт 2.2, не заходив в гру понад 7 днів, від лідера та слідкуючого не було ніяких питань до пана Ворона, також прошу зауважити що пан Ворон крім того що не відігрував норму заступника, не зробив нічого для організації(жодного набору) але прошу зауважити що пан Ворон став на посаду заступника ще з 14.03.2024. Від сторони лідера не було видані ні догани ні чого для даного заступника.А також від сторони слідкуючого пана Деніса Філатова не було питань щодо роботи пана Ворона.А після того як я написав скаргу на даного заступника,і його було знято пан Калина звільнив мене за втратою довіри.Прошу зауважити що в пана Ворона забрали роль "Заступник лідера" о 19:53 і зразу через 4 хвилини пан Калина забирає у мене роль "ДСНС" тобто о 19:57. Прошу покарати даного лідера за блат, та слідкуючого за некомпетентність та можливий блат.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тиць
  5. Дата походження: 23.03.2024

Aндрій Горбань

Модераор 02 | Західна Україна
Реєстрування
18 Лип 2023
Дописи
109
Реакції
61
Бали
33
Вітаю, переглянувши вашу скаргу виношу скаргу:
Коли вас були прийняли у вас була недовіра від складу.
Після того як ви написали скаргу на свого полковника ви втратили довіру від свого складу та самого генерала.
Тому звільнення було видано вірно!

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі