Розглянуто Макс Максвел [47914] / Масові порушення правил від лідера клану "venom"

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
20 Січ 2023
Дописи
201
Реакції
114
Бали
48
1. Нікнейм гравця: Макс Максвел [47914]
2. Особистий нікнейм: Хатторі Кизима [75746]
3. Клан порушника: venom
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так, то у якому: CL522
5. Суть скарги: Гравець Макс Максвел будучи лідером клану "venom", скоїв неоднократні порушення, а саме ДМЗЗ, ДБЗЗ, МДМЗЗ, БЛОКУВАВ ВИХІД З БУНКЕРУ, ОФФТОП У ВОЙС ЧАТ, також він заявив, що він буде провокувати та продовжувати порушувати правила сервера не дивлячись на покарання зі сторони адміністрації, та звинуватив адміністратора Дмитра Лінкевича в так званому "блаті" мені, крім погроз гравець захотів "миллион денег" це смішно, але так насправді і було. Це все він пояснив тим що це була помста за то що його жалобу на мене розглянули на мою користь, можете з нею ознайомитись - (жалоба на мене, та гравців мого клану), тут був неоднократний оффтоп що ігнорувалось адміністрацією (не розумію причини), також перед цим він складав скаргу - тиць, яку відклонили, заголовок жб був "CL522 - орки", я рахую що це не повага, та таке має каратись адміністраторами форуму (саме іронічне що називаючи нас "орками" у цієї людини грає на фоні російський шансон), рахую що ця людина, та цей клан мають бути покарані. Хочу додати що за 10 хв до битви за територію мене не випускали з бункера, через що я міг не встигнути закупити необхідні речі для цього івенту.
6. Особисті докази (скриншот/відео):
1. Масове ДБ від Макса Максвела - тиць
2. Блокування виходу з бункера від Макса Максвела - тиць
3. Масове ДБ кількох осіб від Макса Максвела - тиць
4. Масове ДБ від Макса Максвела - тиць
7. Дата порушення: 20.06.23

Останнє редагування модератором:

LmaxveL

Козак
Реєстрування
8 Лис 2022
Дописи
24
Реакції
6
Бали
6
Ще раз повторюю, що відігрування RP не дає право вбивати без причини, а причина "вас попередили, даю 10 секунд" не дає право вбивати на нейтральній територіі навіть якщо ви фракційний співробітник. Могли вбити при: пограбуванні, при других обставинах, але якщо вам це зходить з рук, то мої дії теж були з попередженнями "покидаємо територію". Сподіваюсь на об'єктивну оцінку подій які відбулися, вони представлені в матеріалах вище. Дякую.

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Гравець Макс Максвел [47914] отримає максимальне покарання деморган згідно правил:
7.3. "DB" - Drive By - Нанесення шкоди, вбивство іншого ігрового персонажа за допомогою транспортного засобу.
7.12. Заборонено втручатися в RolePlay ситуації, до яких Ваш ігровий персонаж не належить. Тобто бігати, стрибати, кататися навколо ігрових персонажів, що беруть участь у Role Play ситуації, провокувати їх, створювати перешкоди та псувати ігрову атмосферу.
Зловживання порушенням - ( покарання в х2 розмірі поточного нормативу).

Клан venom отримує догану.

Ви Хатторі Кизима [75746] будете покарані :
6.8. Образа,кривда гравців.
6.1. “MG” Metagaming – Надсилання повідомлень, що містять інформацію з реального світу, до ігрового світу (змішування чатів).

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі