Розглянуто Макс Маріарті // Некомпетентність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ден Картьє

Поважний гравець
Реєстрування
27 Лип 2022
Дописи
188
Реакції
249
Бали
108
  1. Нікнейм адміністратора: Макс Маріарті
  2. Особистий нікнейм: Ден Картьє
  3. Суть скарги: На час нападу на ВЧ було зафіксоване неодноразове прушення правила а саме Non PR Drive від учасників неоф. орг.а також доволі критичної ситуації із нападниками, я прийняв міри встановити об'єкти для запобіганню цьому порушенню через те що адміністрація абсолютно не фіксує порушень цих а також 2.1 П. Неоф. організацій, після деякого часу адміністратор як я розумію прилетів на репорт від учасників неоф. орг. і без ніяких запитань а також моїх йому пояснень видалив об'єкти які я становив під воротами на порту ВЧ. Після того як я подав репорт Із запитанням "Хто видалив мої об'єкти" якщо я не помиляюсь, адміністратор під ім'ям Макс Маріарті відповів на мій репорт і прилетів до мене після чого я попросив у нього пояснення чому він видалив мої об'єкти він відповів "що їх було встановлено занадто багато" але як я попросив правило в якому це прописано він мені не відповів і такого немає наразі як ніяк, але є правила держ. Орг. пункт 2.43 який голосить про те що заборонено встановлювати об'єкти для перешкоди руху/доступу до об'єкту/приміщення/інтер'єру тощо. Вийняток критична ситуація. Наразі внас була як така критична ситуація бо нападників було вдекілька разів більше чим військових але та ділянка аж ніяк немогла бути із вище перечисленого правила. І здається таке враження що адміністратор покриває порушення учасників неоф. орг.
    Тож дорога головна адміністрація видайте будь-ласка покарання адміністратору за його порушення.
  4. Додаткова фіксація об'єктів повинна бути у адміністратора.
  5. Доказ (скріншот/відео) клікабельно:
    Відео там де було зафіксовано Non RP Drive
    Відео розмови із адміністратором
  6. Дата походження: 23.04.2025

Дякую за увагу

Останнє редагування:

Машуля Громова

bliss
Активний гравець
Реєстрування
9 Гру 2023
Дописи
749
Реакції
892
Бали
113
Вітаю !

На момент порушень NonRP Drive адміністратор був не в мережі і не бачив ситуації.
Щодо встановлення об'єктів та їх кількості - пояснено ситуацію.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі