Ромчик Львівський
Гангстер
- Нікнейм адміністратора: Макс Маріарті
- Особистий нікнейм: Лулумба Крашенайа
- Суть скарги: Ку ку, є у мене цікаві питання по розгляду моєї скарги. Перше моє запитання заключається в цікавому моменті, чому він не відкинув людей за Спав Кілл? Чи лікарня у нас це не спавн? А просто чисто чілл лока. Чи може коли клан з участю лідера вбиває 3 рази на респі це норм?
Ви просто скажіть, я ж не проти, просто скарг буде більше. Ми вже це проходили. Тепер моє саме цікаве запитання, приїхавши я додому, на своїй інвалідній колясці і бачу таку цікаву картину, що я сиджу в демогані. Мені стало дуже дуже дуже дуже дуже дуже дуже цікавоооо, по якій причині я там опинився??? Перше, що мені прийшло в голову, це те, що Я перевищив швидкість на своїй інвалідній колясці. Но я був не дуже обачний та не зразу помітив, що у мене написана причина RK + PG. Я як допитлива поважна особа, почав цікавитися, що ж та де я міг таке накоїти, це зовсім на мене не похоже. Покливав я Максима, по спілкувався з ним сподобався мені діалог, особливо коли ти питання задаєш, а відповідають тобі (c) Не згідні спокаранням, скаргу на форум. Максим дав мені дуже цікаву відповіть. Що коли мене вбивають біля лікарні в зеленій зоні, я не можу виходити з неї бо це буде вважатися РК і я повинен стояти в Лікарні афк 15 хв, щоб пройшло РК, а потім вже вийти з лікарні. Також виявляється не можна PG - шити в зеленій зоні, цікаво було, що б Максим сказав, коли я б дістав автомат, та почав стріляти по людині яка стриляє по мені. Дайте вгадаю ДМ ЗЗ. Почувши ці слова від Адміністатора Максима, не те щоб я був в шоці від такої відповіді. Я був ой. Тсссс. Це й во, принципі на Адміністратора Максима я не обіжаюся, але міг би. Всі роблять помилки нічого страшного. В свою чергу хочу сказати, що Я не винен! ля буду, ой, слово Скаута. Тому прошу коли там не буде чим зайнятися, приділити буквано чуть чуть часу моїй скарзі, та перерозглянути її. Дякую.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тиц тидиц
- Дата походження: Сьогодні