Відмовлено Макс Моріарті / Не згідний з рішенням

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
4 Тра 2023
Дописи
95
Реакції
32
Бали
21
Вік
26
Адреса
Бразилія, Ріо-де-Жанейро
  1. Нікнейм адміністратора: Макс Маріарті
  2. Особистий нікнейм: Лулумба Крашенайа
  3. Суть скарги: Ку ку, є у мене цікаві питання по розгляду моєї скарги. Перше моє запитання заключається в цікавому моменті, чому він не відкинув людей за Спав Кілл? Чи лікарня у нас це не спавн? А просто чисто чілл лока. Чи може коли клан з участю лідера вбиває 3 рази на респі це норм?
    Ви просто скажіть, я ж не проти, просто скарг буде більше. Ми вже це проходили. Тепер моє саме цікаве запитання, приїхавши я додому, на своїй інвалідній колясці і бачу таку цікаву картину, що я сиджу в демогані. Мені стало дуже дуже дуже дуже дуже дуже дуже цікавоооо, по якій причині я там опинився??? Перше, що мені прийшло в голову, це те, що Я перевищив швидкість на своїй інвалідній колясці. Но я був не дуже обачний та не зразу помітив, що у мене написана причина RK + PG. Я як допитлива поважна особа, почав цікавитися, що ж та де я міг таке накоїти, це зовсім на мене не похоже. Покливав я Максима, по спілкувався з ним сподобався мені діалог, особливо коли ти питання задаєш, а відповідають тобі (c) Не згідні спокаранням, скаргу на форум. Максим дав мені дуже цікаву відповіть. Що коли мене вбивають біля лікарні в зеленій зоні, я не можу виходити з неї бо це буде вважатися РК і я повинен стояти в Лікарні афк 15 хв, щоб пройшло РК, а потім вже вийти з лікарні. Також виявляється не можна PG - шити в зеленій зоні, цікаво було, що б Максим сказав, коли я б дістав автомат, та почав стріляти по людині яка стриляє по мені. Дайте вгадаю ДМ ЗЗ :) . Почувши ці слова від Адміністатора Максима, не те щоб я був в шоці від такої відповіді. Я був ой. Тсссс. Це й во, принципі на Адміністратора Максима я не обіжаюся, але міг би. Всі роблять помилки нічого страшного. В свою чергу хочу сказати, що Я не винен! ля буду, ой, слово Скаута. Тому прошу коли там не буде чим зайнятися, приділити буквано чуть чуть часу моїй скарзі, та перерозглянути її. Дякую.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тиц тидиц
  5. Дата походження: Сьогодні

Реєстрування
4 Тра 2023
Дописи
95
Реакції
32
Бали
21
Вік
26
Адреса
Бразилія, Ріо-де-Жанейро
Також я би хотів отримати відповідь, чому він не видав покарання за ДБ, коли Максим розглядав Оцю скаргу , ДБ видав, при тому що там людина бігала по дорозі де їздять авто ( я можу теж стати десь на мості і писати потім скарги, що мене збили), а в моїй скарзі мене збили на тротуарі.

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю, щодо покарання за RK - Ви після виходу з лікарні спеціально бігли знову до тих самих гравців, продовжували взаємодію. Якби Ви просто вийшли з лікарні та поїхали/пішли по своїм справам в інше місце - в такому випадку було б зрозумілим Ваше звернення. Щодо покарання за PG - бігли на гравця, який відкривав вогонь ( стріляв по Вам в моменті). Загалом було переглянуто відеозаписи у скарзі повторно, порушень у вердикті від адміністратора не виявлено.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі