Зачинено Макс Набанов // Безпідставне покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Євген Шмідт♔

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
5 Тра 2023
Дописи
601
Реакції
287
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора: Макс Набанов [4206]
  2. Особистий нікнейм: Євген Шмідт [7886]
  3. Суть скарги: Видано покарання, зважаючи на відсутність порушення.
    Зсилаючись на правила нападу на ВЧ адміністратором Максом Набановим були видані не правильні покарання:
    1) 2.1 - Нападати на територію військової частини, якщо кількість нападаючих буде менша 3-х осіб. | Деморган 60 хвилин
    2
    .1) Відповідь - нападу на військову частину - НЕ БУЛО, це абсолютно різні речі. У випаку, якби в правилах прописаними керівником проекту Сергієм Коваленко було прописано, що заборонено "проникати на територію ВЧ", жодних вагань не було б, але в правилах чітко прописано - "НАПАДАТИ", що дає всі вагомі підстави вважати, що саме ви неправовмірно (з боку адміністратора) мене відправили у деморган
    2) 2.10 - Заборонено нападати на територію військової частини в заборонений час. | Деморган 30 хвилин
    2.10) Відповідь - повторюючись попередньою відповіддю, як я повідомив раніше, я не виконав напад на військову частину, я виконав проникнення на неї, за що я повинен був понести адміністративне покарання, а саме затримання, чим в чирговий раз повідомляю вам факт, що я не порушив правила проекту.
    3) Під час виклику даного адміністратора через функцію "Report", Адміністратор "Макс Набанов" - повторно повідомив, що я саме напав на ВЧ, хоча цього не було. Він сказав, щоб я звернувся на форум, що я зараз і роблю!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): ** ТУТ **
  5. Дата походження: 06.11.024

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі