Розглянуто Макс Набанов//Видача себе в ролі НПУ та зупиняє за ПДР виписав розшуки за ПДР не недавав приватного адвоката та посадив також не надавав посвідчення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

![Микола Джеффері]

Подільский Край (06)
Реєстрування
21 Тра 2024
Дописи
75
Реакції
27
Бали
21
  1. Нікнейм лідера/заступника:Макс Набанов
  2. Особистий нікнейм:Микола Вусик
  3. Суть скарги:Макс Набанов//Видача себе в ролі НПУ та зупиняє за ПДР виписав розшуки за ПДР не недавав приватного адвоката та посадив також не надавав посвідчення він собі видав форму НПУ катається на ОТЗ та зупиняє за ПДР його ОТЗ не зареєстрованне та брехня гравцям він сказав шо в нього форма у хім чисткі і він вдів форму НПУ а це вже нон рп бо в реальному житі СБУ не буде одягати форму НПУ та їздити на свому ТЗ також хочу щоб адміністрації передивилася ще докази з його сторони бо я не знав що він мене зупиняє
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):((Хочу щоб передивилися від нього фрапс тому що від мене провокації не було і я не знав що він мене зупиняє я думав він хтів гонку і він просто накинув пурс і приїхав затримав))
  5. Дата походження:17.08.24

Вкладення

• remix-2ae7b56a-4d25-4e87-b213-d410ec7b946b.png
    remix-2ae7b56a-4d25-4e87-b213-d410ec7b946b.png
    284.9 Кб · Перегляди: 82

Макс Набанов

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
10 Сер 2022
Дописи
600
Реакції
354
Бали
123
Вітаю.
При потребі докази надам ГС/ЗГС Держ.

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
Вітаю , розглянувши вашу скаргу, виношу свій вердикт!
Ваші докази починаються з моменту перебування у відділку НПУ. На момент перебування у відділку я не помітив жодних порушень. Після ознайомлення з суттю скарги та перегляду доказів, я не виявив підстав для звинувачення. Однак, після спілкування з заступником , він розповів, що відбувалося. Зокрема, було проведено бесіду щодо носіння форми іншої державної структури.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі