Відмовлено Макс Набанов \Володимир Кубарів\Анастасія Грант\ проти правил\порушення статуту\

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
5 Кві 2023
Дописи
80
Реакції
78
Бали
21
  1. Нікнейм гравця:Макс Набанов\Володимир Кубарів\Анастасія Грант\
  2. Особистий нікнейм:Дімітріус Цезарь
  3. Суть скарги:Я перебував біля МОЗ Харькова хотів полікуватися до мене підійшла людина Володимир Кубарів без форми та вдарила тайзером і обвінила мене типу я продавав зброю і у мене її купив їхній співробітник але ви зрозуміли це був наклеп не яких доказів у нього не було і не було ніякого співробітника і не могло бути так як я цього не робив,я стояв на сходах і не кого не чіпав,все інше ви взмозі подивитися на відео у Кубаріва вилет мене без відігровкі бьє тайзером Макс Набанов і швидкими перебіжками тяне мене до НПУ м.Харькова(Права громадян під час затримання

Якщо громадянин який був затриманий немає розшуку то потрібно:
    надати йому інформацію за якої причини його було затримано ;
    дістати КПК та видати розшук грамадянина згідно статті його порушення.

Після того як на громадянина наділи наручники/ посадили до службового ТЗ ( або ОТЗ) потрібно зачитати на що затриманий має право:
    «Міранду») данна особа в лиці Макс Набанова нечого з вище пересказаного невиконав,(Працівник СБУ перед використання чи застосуванням тайзера чи вогнепальної зброї має попередити особу про цей намір),толком не відігравши перевірку документів та ше раз повторюю у мене небуло активного розшуку,він неперевірив мене по базі через кпк і посадив мене до камери.Прошу дуже ретельно перевірити цих людей на профпредатність так як це було не одноразове порушення а у них це як норма робити все а би як і порушувати статут та правила.Слава Україні.
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення:20.11.2023

Реєстрування
5 Кві 2023
Дописи
80
Реакції
78
Бали
21
А тим паче бути лідером фракціі і робити грубі помилкі в своїй роботі, при наявності своіх співробітник якими він керує і має бути прикладом для наслідування.Прошу шановну адміністрацію прослідкувати щоб він надав відео доказ так званої операціі при підкритям.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі