Розглянуто Макс Набанов/ Грубі порушення статуту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вова Коуч

01 Центральна Україна
Реєстрування
9 Вер 2022
Дописи
272
Реакції
239
Бали
63
  1. Нікнейм гравця: Макс Набанов
  2. Особистий нікнейм: Вова Коуч
  3. Суть скарги: Нажаль це відео буде не повним так як фрапс включів зразу ж як мене закували в кайданки а сама ситуація була біля НПУ міста Харьків. Вся суть ситуації. Зупинився на дорозі так як мішав автомобіль якій стояв на проїздній частині щоб надати перевагу в русі йому, бо я бачів що він виїзджає, тут вже до мене зразу підбіг поліцейській якій порушив правила затримання людини а саме пункт 2.Підійти представитись, назвати своє звання, назву поліції. За необхідністю надати посвідчення. мені не відомий так як він навіть не представився і не запропонував представитись, та почав вимагати паспорт аргументуючи це тим що я винний в тому що я перешкоджую рух на скільки я знаю то за це по закону можуть карати якщо це 2.4-Умисне перешкоджання руху транспортного потоку) я спробував поліцейському пояснити чому я саме став на дорозі і для чого ця зупинка вимушена зупинка була, поліцейській не захотів мене слухати і без попередження про те що це остання вимога надати йому паспорт інакше я буду закований в кайданки і доставлений до НПУ для встановлення особи чим порушив пункт 4. Запросити паспорт на перевірку Примітка 1: якщо особа відмовляється надати паспорт, робимо 3 попередження. Якщо на 3-тє попередження людина не реагує, дозволяється здійснити затримання з відігровкою сканеру для відбиття пальчиків. витягнув мене з автомобіля і закував в кайданки. Далі мені будучи в кайданках не розяснив мені мої права чим порушив пункт 6. Повідомити людині права та обов'язки. Почав вимагати паспорт я йому звісно ж надав але яким чином я міг його надати якщо я був в кайданкх для мене це невідомо але щоб не злити цього доброго копа я не став просити шоб від відкував мені одну кайданку шоб я дістав паспорт так як цей неадекват бо по іншому його не назвеш вліпив би мені зразу непідкорення яке я отримав згодом. цікаво для чого йому паспорт а для того шоб мені зразу виписали штраф навіть не спитавши чи хочу я скористатись своїми правами чи ні, навіщо запитувати якщо можно грубо порушувати статут. далі я САМ почав просити неодноразово показати мені докази мого порушення там де я відмовився показати паспорт вічливий поліцейській мені їх надав але там немає моєї відмови взагалі звісно але де ж в цій ситуації не підкорення якщо останнього попередження не було на відео з боді камери яке надав поліцейській я також не відмовляюсь, в відділку я зразу паспорт показав так як це 3 вимога і вона остання після чого можна видати непідкорення. Далі я спитав чому поліцейській порушує статут а саме Розділ 3 Пункт 20 Співробітникові ГУНП забороняється використовувати будь-які аксесуари співробітнику нижче звання капітана. на що отримав відповіть НУ І ЩО. Далі мені видали розшуки штрафи і зразу ж посадили в КПЗ не дивлячісь шо з заду нього чоловік відігрує рп що знімає з мене кайданки. Йому просто байдуже так як данний працівник рп відігрує просто шик і блєск він взяв мій паспорт де він почав його перевіряти мені невідомо, видав розшук і штраф невідомо як так як відігровкі службового планшету не було, після всіх своїх дій паспорт мені не повернув кайданки з мене не зняв.
    Відео з 2 частин так як для того шоб зайти в дс ознайомитись з доказами прийшлось згортати гру.
  4. Докази (скріншот/відео): 1 і 2
  5. Тайм коди 00.04 прошу надати докази ігнор. 00.19 знову прошу докази ігнор. 00.25даю паспорт, працівник поліції не відігрує кпк і починає десь перевіряти мене та почав виписувати штраф невідомо куди. 00.35 3 раз прошу надати мені докази але мені вже виписаний штраф а потім дають докази порушення пдр. 01.40 запитую чому порушують статут і співробітник надає чітку відповідь НУ І ЩО.
    Друге відео тайм коди 00.21видав розшук кпк не відграний як і до цього. 00.25 також невідомо куди і як почав виписувати штраф. 00.35Людина відігрує рп що намагається зняти з мене кайданки йому всеодно він не дає завершити рп процес і садить мене за грати так і не віддавши паспорта. ну і на протязі всього відео ми не чуємо зачитування міранди.
    Нехай співробітник поліції надасть повний відео доказ з боді камери так як у мене повного відо доказу немає адже я не знав що буде така ситуація. але тут і без повного відео куча порушень.
  6. Дата порушення: 28.08.2023

Макс Набанов

Старожила UKRAINE GTA
Ігровий Помічник
Реєстрування
10 Сер 2022
Дописи
601
Реакції
354
Бали
123
Хочу зауважити що відео запис не є повним Дякую.

Вова Коуч

01 Центральна Україна
Реєстрування
9 Вер 2022
Дописи
272
Реакції
239
Бали
63

Макс Ігнатченко

Автор законів | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
2,037
Реакції
1,765
Бали
253
Адреса
Нікополь
Вітаю шановний гравець.

Гравець Макс Набанов ID8184 отримає догану за порушення статуту
Порушень правил проекту не виявлено

Закрито!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі