Відмовлено Макс Набанов/ Невірно видане покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
6 Вер 2024
Дописи
96
Реакції
22
Бали
13
  1. Нікнейм адміністратора: Макс Набанов

2. Особистий нікнейм: Олександр Салович

3. Суть скарги: Невірно видане покарання а саме виданя попередження за Фарм ЗП( 2.29 за правилами держ. орг.) я стояв афк меньше 5 хвилин і адміністратор недочикавшись 5 хвилин з моменту з'являння значка AFK над головою(Примітка: я потім запитав у адміністраторів після якого часу дается значок "AFK" вони сказали 2-3 хвилини, доказ на скріншоті по посиланню) він попередив мене та кікнув, на відеодоказ йде від лиця одного з моїх напарників. У відеодоказі будуть таймкоді із поясненнями що відбуваєтся у данний момент, прошу звернути увагу. Прошу зняти попередження з мене по правилу Фарм ЗП та нагадати/провести лекцію адміністратору що треба чекати 5 хвилин до того як кікати гравця

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): скріншот того що адміни відповіли що значок "AFK" даєтся після 2-3 хвилин після стояння на місці: скріншот . Відеодоказ із таймкодами на які треба звернути УВАГУ а також доказ видачі покарання. відеодоказ .

5. Дата походження: 26.11.2024

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
Вітаю шановний гравець, розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт:
Адміністратор видав покарання вірно,
згідно правил державних організацій, а саме:
2.29. Фарм ЗП - заборонено спати (бути AFK) в недозволеному місці/на посту/в формі понад 5 хвилин. До 9 звання надається 2 попередження у вигляді "Кік", а після 9 звання - 1 попередження. | Догана, Кік / Варн

Примітка: адміністрація залишає за собою право звернутись до гравця протягом 30-40 секунд, якщо не отримає відповіді - видати покарання.
Адміністратор до вас звертався протягом 120 секунд.
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі