Розглянуто Макс Ониикен // НонРП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Іван Скакун

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
1,991
Реакції
1,183
Бали
253
  1. Нікнейм гравця: Макс Ониикен
  2. Особистий нікнейм: Іван Шухевич
  3. Суть скарги: Без підставне затримання. Також прошу зауважити що у гравця NonRP нік нейм
  4. Докази (скріншот/відео): Тиць
  5. Дата порушення: 10.04.24

Макс Оникен

Центральна Україна 01 | Начальник ДСР
Реєстрування
15 Жов 2023
Дописи
148
Реакції
429
Бали
68
Вітаю Шановний
Я Є Підполковником СБУ М.Київ
Надаю Відофіксацію зі своєі сторони:Тик
Я вас попросив надати документи пояснивши причину зупинки в початку але ви взяли та нагло уїхали від мене після чого я мав вас затримати за непідкорення тому що ви ненадали документи,На перших секундах я сказав надати паспорт на що мені відповіли тим що просто уйшли після чого сіли у машину та уїхали з 51 секунди вони почали втікати на що я включив Спец.Сігнали и вони їх проігнорували ну і далі шов момент який надав Іван.
Надайте в наступний раз повний фрапс)
Якщо потрібно я поясню Адміністрації значення Фамілії Ониикен

Іван Скакун

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
1,991
Реакції
1,183
Бали
253
Вітаю Шановний
Я Є Підполковником СБУ М.Київ
Надаю Відофіксацію зі своєі сторони:Тик
Я вас попросив надати документи пояснивши причину зупинки в початку але ви взяли та нагло уїхали від мене після чого я мав вас затримати за непідкорення тому що ви ненадали документи,На перших секундах я сказав надати паспорт на що мені відповіли тим що просто уйшли після чого сіли у машину та уїхали з 51 секунди вони почали втікати на що я включив Спец.Сігнали и вони їх проігнорували ну і далі шов момент який надав Іван.
Надайте в наступний раз повний фрапс)
Якщо потрібно я поясню Адміністрації значення Фамілії Ониикен
Ви підійшли та без підстав почали запрошувати документи, і почали наголошувати шо нібито у вас проводиться якась спец операція - це раз
Адекватної причини на то щоб я надав вам документи я не отримав, тому ми могли спокійно їхати далі - це два
Для статті 1.8 ( не підкорення ), запрошується документи тричі, а не один раз - це три

Чекаємо відповіді від адміністрації

Макс Оникен

Центральна Україна 01 | Начальник ДСР
Реєстрування
15 Жов 2023
Дописи
148
Реакції
429
Бали
68
Ви підійшли та без підстав почали запрошувати документи, і почали наголошувати шо нібито у вас проводиться якась спец операція - це раз
Адекватної причини на то щоб я надав вам документи я не отримав, тому ми могли спокійно їхати далі - це два
Для статті 1.8 ( не підкорення ), запрошується документи тричі, а не один раз - це три

Чекаємо відповіді від адміністрації
Я вам пояснив що спец.операція та статтю про перевірку документів а саме 15 стаття Закону України про СБУ, я у вас спмтав документи ви розвернулися сіли у машину та уїзпли яку 3 попередження

Джо Барбара

Поважний гравець
Реєстрування
13 Бер 2023
Дописи
576
Реакції
161
Бали
48
Вітаю шановний гравець!
Гравець Макс Ониикен[154449] - отримає покарання jail 60 PG

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі