- Реєстрування
- 28 Лис 2022
- Дописи
- 1,991
- Реакції
- 1,183
- Бали
- 253
Ви підійшли та без підстав почали запрошувати документи, і почали наголошувати шо нібито у вас проводиться якась спец операція - це разВітаю Шановний
Я Є Підполковником СБУ М.Київ
Надаю Відофіксацію зі своєі сторони:Тик
Я вас попросив надати документи пояснивши причину зупинки в початку але ви взяли та нагло уїхали від мене після чого я мав вас затримати за непідкорення тому що ви ненадали документи,На перших секундах я сказав надати паспорт на що мені відповіли тим що просто уйшли після чого сіли у машину та уїхали з 51 секунди вони почали втікати на що я включив Спец.Сігнали и вони їх проігнорували ну і далі шов момент який надав Іван.
Надайте в наступний раз повний фрапс)
Якщо потрібно я поясню Адміністрації значення Фамілії Ониикен
Я вам пояснив що спец.операція та статтю про перевірку документів а саме 15 стаття Закону України про СБУ, я у вас спмтав документи ви розвернулися сіли у машину та уїзпли яку 3 попередженняВи підійшли та без підстав почали запрошувати документи, і почали наголошувати шо нібито у вас проводиться якась спец операція - це раз
Адекватної причини на то щоб я надав вам документи я не отримав, тому ми могли спокійно їхати далі - це два
Для статті 1.8 ( не підкорення ), запрошується документи тричі, а не один раз - це три
Чекаємо відповіді від адміністрації