Маркус Фікс
𝖇𝖔𝖗𝖒𝖆𝖓
- Реєстрування
- 10 Тра 2024
- Дописи
- 594
- Реакції
- 1,109
- Бали
- 113
- Нікнейм гравця:Макс Українець
- Особистий нікнейм:Максимка Шевчук
- Суть скарги: Я хочу подати скаргу на дії працівника поліції, який здійснював моє затримання після погоні. Під час затримання були допущені суттєві порушення РП та службових обов’язків, а саме:
- Не було відіграно застосування тайзера.
Співробітник не відпрацював ані попередження, ані сам момент використання електрошокера. - Не було відіграно накладання кайданок.
Він просто надів їх без будь-якого супроводу /me /do. - Не було відіграно взяття під руку та супровід.
- Співробітник не представився та не назвав своє звання.
- Не була зачитана Міранда.
Це є обов’язковою процедурою при затриманні. - На мої запитання він, ймовірно, намагався щось сказати, але не було чутно мікрофону. Більше того, у нього був напарник, який повинен був це помітити і повідомити про проблему (наприклад через голос або через чат), але цього не зробив.
Я розумію, що можливі технічні проблеми зі зв’язком, але це не звільняє працівника від відповідальності, оскільки є альтернативні способи відіграти ситуацію (через чат).
У мене була схожа ситуація в минулому, коли у мене не працював мікрофон — на мене була подана скарга, і мене було звільнено, тому я вважаю, що правила мають діяти однаково для всіх.
- Не було відіграно застосування тайзера.
- Докази (скріншот/відео): букетик💐
- Тайм-код: 0:22 Не відіграв тайзер, 0:25 Не відіграв кайданки, 0:36 Не відіграв що взяв мене за руку, 0:41 Не відіграв що посадив в автівку, 2:16 Не відіграв що витяг з авто, 2:20 Не відіграв що взяв за руку.
- Дата порушення: 29.10.2025