Відмовлено Макс Харбор | Неуважність + халатне ставлення до своїх обов'язків

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
24 Лют 2025
Дописи
14
Реакції
24
Бали
13
  • Нікнейм адміністратора: Макс Харбор
  • Особистий нікнейм: Марк Руденко [94151]
  • Суть скарги: Неуважність + халатне ставлення до своїх обов'язків

1) Після сьогодні написаної вночі мною скарги на співробітника однієї з державних організацій (Час публікації скарги 02:02 08.03.2025), вранці склався досить не приємний діалог (початок діалогу 12:34 08.03.2025) (ВАЖЛИВО: у загальному чаті лідерів держ.організацій та адміністраторів) під час якого даний адміністратор Макс Харбор демонтрував зневажливе та зверхнє ставлення, спілкуючись у манері "Я - АДМІНІСТРАТОР, а ти - ніхто і нічого не вмієш". Замість конструктивного діалогу він використовував принизливий тон, що створює враження зловживання своїм повноваженням. Задля запобігання "зливу" конфіденційної інформації, приклади такого ставлення будут викладені у вигляді цитати:
    - Макс Харбор: "Ти знаєш як скарги подавати"
    - Макс Харбор: "на форум"
    - Макс Харбор: "?"
    - Марк Руденко: "Конечно"
    - Макс Харбор: "А правила подачи читав колись"
    - Макс Харбор: "?"

2) Звинувачуючи мене в тому, що я не читав правила подачі, або маючи сумніви відносно моєї компетентності в написанні скарг, адміністратор повинен ДОСКОНАЛО ознайомитись зі скаргою, мати вагомі підстави для винесення звинувачень та закриття скарги.
    Я вважаю, що я прекрасно знаю правила подачі скарги, тому хочу вказати на наступне:
    2.1) З мого боку скарга не редагувалась майже з моменту подачі, а саме 02:02, відповідно до цього підробки доказів апріорі бути не може
    2.2) На моєму доказі (**ДОКАЗ**) чітко видно, що тайм-коди були прописані з самого початку публікації скарги
    2.3) Детально ознайомившись з правилами подачі скарг, я не знайшов пункту "приклад написання тайм-кодів", відповідно також порушення з мого боку не було
    2.4) Згідно правилам подачі скарги, а саме п.9, розділу "не підлягають розгляду скарги:..."
    - Нечитабельна скарга (використаний чорний колір, дуже малий розмір шрифту, тощо);
    Відповідно цього пункту, мною були застосовані максимальні функцію форумного розділу для створення комфортності при чітанні та ознайомлені зі скаргою використавши інструмент "спойлер".
    2.5) Відповідно зсилаючись на пункт "2.4", можемо зробити висновок, що адміністратор навіть не відкривав ці "спойлери", оскільки в них вказаний абсолютно кожен тайм-код кожного порушення та спеціально виділений іншом кольором для більш чіткого розуміння, чим показав своє халатне ставлення як до своїх обов'язків так і то мене особисто в цілому

3) Прошу перерозглянути мою скаргу компетентному адміністратору

1. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Скарга
  2. Дата походження: 08.03.2025

Макс Харбор

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
19 Лип 2023
Дописи
1,967
Реакції
614
Бали
213
Адреса
[email protected]
Вітаю!

Щодо неуважності – погоджуюсь, скаргу перегляну.

Однак, на вашому місці, коли я запитав про скаргу, замість суперечки варто було б одразу вказати, де саме ви написали таймкоди. До того ж, у відповідь на моє прохання "покажіть їх мені" я не отримав самі коди, а натомість побачив повідомлення, яке не буду тут цитувати, проте воно саме по собі могло стати підставою для покарання за неповажне ставлення до адміністрації.

Висновок: якщо ви хотіли показати, що адміністрація – не роботи і можуть щось не помітити, вам це вдалося. Проте надалі подібні висловлювання в бік адміністрації можуть призвести до покарань. Думаю, ГС/ЗГС Держ. підтримають мене в цьому.

Очікуйте відповіді від ГА/ЗГА.

Юра Дмитришин

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
1,356
Реакції
828
Бали
213
Адміністратор надав свою відповідь вище.
З думкою адміністратора згідний і вам вартувало б більш спокійно розмовляти з слідкуючою адміністрацією.

Майбутні скарги подібного характеру ви як лідер можете надсилати ГА/ЗГА в особисті повідомлення телеграм.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі