Відмовлено Макс Харбор / Не компетентність

• Автор теми Видалений користувач 76965
  • Дата початку
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Видалений користувач 76965

Гість
  1. Нікнейм адміністратора: Макс Харбор
  2. Особистий нікнейм: Макс Агресор
  3. Суть скарги: Я подав скаргу на порушення правил а саме DM, оскільки гравець із зсу відкрив вогонь без вагомої на те причини по працівнику сб у, суттю скарги не було те що працівник на отз, а саме dm. Прошу перерозглянути скаргу і винести покарання порушнику.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Скарга
  5. Дата походження:7.12.24

Останнє редагування модератором:

Макс Харбор

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
19 Лип 2023
Дописи
1,967
Реакції
614
Бали
213
Адреса
[email protected]
Вітаю, шановний гравець!
скарга від 3-го лиця розгляду не підлягає.
Правило з форуму:

Не підлягає розгляду:

Скарга написана від третього лиця (виключення: приймаються скарги від 3го лиця в яких є грубі порушення правил серверу - RDM, образи (всі без виключення), реклама сторонніх проєктів/читів/ресурсів, розпал міжнаціонлальної ворожнечі, багоюз який напряму шкодить проекту);
Очікуйте відповіді від ГА/ЗГА

Останнє редагування:

Видалений користувач 76965

Гість
Вітаю, шановний гравець!
скарга від 3-го лиця розгляду не підлягає.

Очікуйте відповіді від ГА/ЗГА
Шановний адміністратор, від третьої особи це якщо у мене бу би відкат іншого гравця, а тут мій запис про Порушення правил проекту. Якщо цьому слідувати то і адміністратори не мають права карати бо в них відкати від третьої особи, так як порушення відбулось не проти них. Плюс якщо б це була реклама іншого проекту чи образа адміністрації, відповідь була б така сама? Гадаю ні, порушення є порушення, особливо DM, та ще й від гравця держ організації.

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Скаргу розглянуто вірно, гравець щодо якого було можливое порушення повинен особисто написати скаргу, у інших випадках скарга підлягає розгляду якщо там є критичні порушення, такі як RDM, образи і т.д.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі