Відмовлено Макс Харбор побачив ПГ, а я ні!!! Покажіть де воно?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вікі Альт

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Лип 2024
Дописи
227
Реакції
536
Бали
98
  1. Нікнейм адміністратора: Макс Харбор
  2. Особистий нікнейм: 78172
  3. Суть скарги: Вітаю, адміністратор на якого скаржуся, на мій погляд невірно розглянув скаргу. По мені почали стріляти в зз, я в цей час переглядала інвентар, поки звернула інвентар, поки прокрутила мишкою звідки стріляють й потім почала тікати, розіміючи що він мене таки вбє, адже навіть захищатися в зз не можна. Тому не розумію де тут ПГ? Покажіть мені де там ПГ й поясніть за що я відсиділа 15 хв деморгану? за те що я не почала підскакувати на місці як тільки почали стріляти? А в житті якщо встріляють то теж мабуть же людина спочатку має подивитися звідки вогонь щоб розуміти що робити! Там я тільки бачу неадеквата в трусах, який мабуть подумав що зайшов в контра страйк, бачу баг, де в нього над головою не світиться айді та клан, саме це я хотіла побачити в перші секунди, щоб для себе розуміти за що по мені стріляють, а от пг не бачу, скільки б не переглядала те відео.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Ось ця скарга
  5. Дата походження: 09.03.25

Юра Дмитришин

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
1,356
Реакції
828
Бали
213
Покарання видано вірно, по вам відкрили вогонь, проте ви побачили бігти на нападника та намагались бити його кулаками.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі