Зачинено Макс васюк(нон рп держ)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Жов 2023
Дописи
14
Реакції
20
Бали
3
  1. Нікнейм гравця:Макс Власюк
  2. Особистий нікнейм:Аркадій Набанов
  3. Суть скарги:я був у ролі адвоката та хотів захистити людину від увязнення але мене арештували по нон рп відключили звязок таким чином я не міг відповісти людині тамй коди: (3.25 затримання без причини 4.33 паспорт)
  4. Докази (скріншот/відео): (
    )
  5. Дата порушення:26.10.23.

Скарга

Макс Власюк

Поважний гравець
Реєстрування
1 Січ 2023
Дописи
236
Реакції
179
Бали
48
Вітаю! переглянувши ваші докази
тайм код 3:10 Павло Набанов юзає луну походку що є порушення
Також прошу зауважити що в гравця Аркадій Набанов нон рп дії чому адвоката в той момент ще не викликав ніхто звідки в нього є інформація що хтось його викликав тайм код 2:32 Аркадій просто розпочинає знущатися з гравця що він шукає щось якесь посвідчення по 3:20 він просто знущався з співробітника СБУ далі обґрунтую вас чому вам було засунуто кляп через те, що ви кричали та неадекватно себе поводили та не давали мені сказати слово ви могли спілкуватися через чат і що в словах надайте паспорт вас було не ясно?
І додати ще декілька хвилин до того як ми доставили вашого друга до КПЗ ви нашого співробітника провокували ображали словесно та дм і неадекватна поведінка після чого ви робите пг тому, що приїжджаєте з статями до НПУ
https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Аркадій-Набанов-Дм-ОСк-дб.88356/ Дана скарга

Вадим Садівський

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
17 Чер 2023
Дописи
691
Реакції
561
Бали
98
Вік
28
Вітаю, розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:
- Нон РП дій зі сторони Макса Власюка не зафіксовано;
Гравець Аркадій Набанов отримає покарання, а саме: (Перетяг RP в свою сторону - /jail 30-60)

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі