Roman_Osipenko
Козак
- Реєстрування
- 6 Вер 2022
- Дописи
- 11
- Реакції
- 5
- Бали
- 6
Доброго дня!
Прошу адмінів серверу розбанити мене тому, що получив я його несправедливо .
Зараз я розповім все як було.
Моє ім'я в ігрі "Роман Осипенко"або"Roman_Osipenko"
04.09.22 я з ранку грав в гта україна
потім мене посадили у в'язницю на 30хв за (нор РП Драйв)
поки я відбував срок у в'язниці моя дівчина взяла ноутбук і почала спілкуватися з людиную яка там теж була (бо її зацікавила ця гра)
В цей час я був поруч з ней і коли вона розмовляла в голосовому чаті з хлопцем то інший ув'язнений почав мою дівчину обзивати поганими словами і закривати рота в грубій форми
в цей момент я заступаюсь за свою дівчину і веду діалог з цим приматом який її образив.
Звісно я почав його теж ображати і він у відповідь мені почав ображати моїх рідних
Я У відповідь теж почав ображати його рідних і було видно що йому це не подобається .
Потім я своє відсидів і продовжив грати .Потім був перерив і я зайшов в ігру уже в вечері, пограв минут 10 і мені прилітає бан на 15 днів.
І мені стало цікаво і чуть обідно за цю несправедливість.
ЩО ТЕПЕР ЯКЩО ОБРАЖАЮТЬ ТВОЮ ДІВЧИНУ І КОЛИ ТРОГАЮТЬ ТВОЇХ БЛИСЬКИХ, А ТИ В ЦЕЙ ЧАС НЕ МОВЧИШЬ ТО ПОЛУЧАЄШЬ БАН ТИ !!!
ПРОШУ аДМІНІСТРАЦІЮ РОЗГЛЯНУТИ І ВІЙТИ В ПОЛОЖЕННЯ !
Прошу адмінів серверу розбанити мене тому, що получив я його несправедливо .
Зараз я розповім все як було.
Моє ім'я в ігрі "Роман Осипенко"або"Roman_Osipenko"
04.09.22 я з ранку грав в гта україна
потім мене посадили у в'язницю на 30хв за (нор РП Драйв)
поки я відбував срок у в'язниці моя дівчина взяла ноутбук і почала спілкуватися з людиную яка там теж була (бо її зацікавила ця гра)
В цей час я був поруч з ней і коли вона розмовляла в голосовому чаті з хлопцем то інший ув'язнений почав мою дівчину обзивати поганими словами і закривати рота в грубій форми
в цей момент я заступаюсь за свою дівчину і веду діалог з цим приматом який її образив.
Звісно я почав його теж ображати і він у відповідь мені почав ображати моїх рідних
Я У відповідь теж почав ображати його рідних і було видно що йому це не подобається .
Потім я своє відсидів і продовжив грати .Потім був перерив і я зайшов в ігру уже в вечері, пограв минут 10 і мені прилітає бан на 15 днів.
І мені стало цікаво і чуть обідно за цю несправедливість.
ЩО ТЕПЕР ЯКЩО ОБРАЖАЮТЬ ТВОЮ ДІВЧИНУ І КОЛИ ТРОГАЮТЬ ТВОЇХ БЛИСЬКИХ, А ТИ В ЦЕЙ ЧАС НЕ МОВЧИШЬ ТО ПОЛУЧАЄШЬ БАН ТИ !!!
ПРОШУ аДМІНІСТРАЦІЮ РОЗГЛЯНУТИ І ВІЙТИ В ПОЛОЖЕННЯ !