Ілля Борецький
Шановний гравець
- Реєстрування
- 17 Кві 2024
- Дописи
- 85
- Реакції
- 35
- Бали
- 31
- Нікнейм адміністратора:Марина Вітовська
- Особистий нікнейм: 71723
- Суть скарги: цей адміністратор моя колишня дівчина і сьогодні я дізнаюсь що вона не така проста як здається і за монет наших з нею відносин вона неодноразово мені зраджувала я псіханув і написав в діскорді що зілью неї фотки але майже одазу видалив не пройшло і хвилини так я розую що не правий був але і мене можна зрозуміти коли ти людині довіряєш а вона так поступає і майже одразу після того як я написав і видалив мені приходить бан на 31 день і смс одразу в діскорді від цього адміністратора вот скрін ( тут ) я не можу зрозути як це так що адміністратор видає покарання на нервах через свої якісь образи ( але є правила серверу де адміністрато має бути врівноваженим а не на нервах вона видає покараня) ще це некомпетентний адміністратор бо коли вона стала на цю посаду вона мені завжди все розповідала що в них що пишуть в адмінскіх чатах вона мені зливала все а це конфедеційна інформація. Ще цей адміністратор просто так мені видавав покарання там нон рп ну маленьки по 5 хв 10 можете передивитись мою історію покарання. ще цей адміністратор мене багато раз блатив я вбивав при ній декількох людей але вона робила вигляд що не помічає цього і завди мене попереджувала коли за мной слідили інші адміністратори. а ще особливо на початку коли вона стала на цю посаду то завжи просила мене викликати репорти щоб ней капали бали. я вимагаю зняти цього адміністратора в посади без права на відновлення. Так я розумію що порушив теж і не мав парава писати це але я дуже перепрошую і прошу вас зняти покарання чі хотяб скороти термін
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): - Дата походження: 06.04.2025