Розглянуто Маркус Альварез/Скарга

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Педро Алонсо

Новий гравець
Реєстрування
11 Кві 2024
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
  1. Нікнейм лідера/заступника: Маркус Альварез
  2. Особистий нікнейм: Педро Алонсо
  3. Суть скарги: Здрастуйте, сьогодні я перевозив боєприпаси, і цей заступник сказав що код-5 я написав 10-10 без тэга! Він сказав де тег я сказав немає тега,і сказав що він наркоман!І дав мені за це звільнення!Давати звільнення за образу це нелогічно максимум вигана! Але не звільнення! І потім після звільнення я приїхав на ВЧ! Даний заступник підійшов і сказав, що мене звільнено за порушення! І давати звільнення за одну образу це нелогічно! Тим самим давати 30 секунд а потім розстрілювати мене за 5 секунд я навіть не якоїсь загрози не ніс щоб мене вбивати! Якщо я правий! Відновити мене назад у ЗСУ на Солдата і дати мені догану.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 11.04.24

Ілюшка Лаурен ♡

Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
668
Реакції
1,136
Бали
153
Вітаю!
З заступником проведу бесіду.

Іван Дефо💎

Ст.Модератор | 03 Східна Україна
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
166
Реакції
311
Бали
68
Вітаю!
Трішки вище ви написали звільніть по ЗВБ, потім я зібрав КОД - 5 та ви мені написали 10-10 без тегу, у вас повинен бути тег: [HK].

Також згідно з вашими порушеннями:
1. Ви порушили пункт статуту: 5.2 Заборонено проявляти неповагу до цивільних осіб, товаришів по службі та співробітників інших організацій.
2. Ви порушили пункт статуту 3.4 Заборонено використовувати під час розмов по рації нецензурну лексику та образи військовослужбовців.
3. Ви порушили пункт статуту: 5.15 Заборонено піддавати зниженню репутації військової частини.
4. Ви порушили пункт статуту: 3.6 Обов'язково вказувати тег вашого підрозділу ([ВА, НГУ, Д.О.З.О.Р., ССО).

І я вирішив вас звільнити по ЗВБ, щоб спростити вам життя в грі, та щоб вам було легше вступити в інші держ.організації, і щоб до вас не було не довіри.

Свою відповідь я надав, очікуємо відповіді від Адміністрації.

Східна Україна 03
[___________Ukraine GTA 03___________]
CБУ Майор (08.06.23-10.07.23)
ЗМІ 1+1 Монтажер (05.10.23-15.10.23)
Зам.Головного лікаря МОЗ (15.01.24-28.01.24)
Головний лікар МОЗ (29.01.24 - 25.03.2024)
Полковник ЗСУ (27.03.2024 - хх.хх.ххх)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі