Відмовлено Маркус Браун - лідер клану Collins//неадекватні висловлювання + образи + расизм

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
27 Чер 2023
Дописи
59
Реакції
27
Бали
21
1.Нікнейм гравця: Маркус Браун
2. Особистий нікнейм: Олександр Притонов
3. Клан порушника: Collins
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: PRITON
5. Суть скарги: Неадекватні висловлювання, расизм, образа клану. Даний гравець є лідером клану «Collins» і така поведінка не притаманна лідерам.
6. Докази (скріншот/відео):

Реєстрування
15 Лип 2022
Дописи
81
Реакції
171
Бали
36
Вибачаюсь за офтоп

Але де докази що це саме Маркус казав? Було багато людей з мікрофонами, і це міг бути інший гравець

Максим Коневич

Новий гравець
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
22
Реакції
3
Бали
6
Я так і не зрозумів в чому суть жалоби на даного гравця та грае музика багато людей говорять дуже багато гравців як на мене я не зрозумів суті жалоби

Алекса Сайз

Активний
Реєстрування
27 Лют 2023
Дописи
50
Реакції
12
Бали
11
Оффтоп
Неможливо зрозуміти від якої саме людини йдуть неадекватні висловлювання так як мікрофон ввімкнено не тільки в людини клану якої було адресовано ці висказування.

Реєстрування
27 Чер 2023
Дописи
59
Реакції
27
Бали
21
Оффтоп
Неможливо зрозуміти від якої саме людини йдуть неадекватні висловлювання так як мікрофон ввімкнено не тільки в людини клану якої було адресовано ці висказу

Оффтоп
Неможливо зрозуміти від якої саме людини йдуть неадекватні висловлювання так як мікрофон ввімкнено не тільки в людини клану якої було адресовано ці висказування.
возможно потому что 1. Микрофон был включен у Олег Саншайн - который с моего клана (PRITON) 2. Вадим Астер - который мой хороший знакомый и тот человек который спорил на видео с Маркусом.

Реєстрування
27 Чер 2023
Дописи
59
Реакції
27
Бали
21
Вибачаюсь за офтоп

Але де докази що це саме Маркус казав? Було багато людей з мікрофонами, і це міг бути інший гравець
1. Микрофон был включен у Олег Саншайн - который с моего клана (PRITON) 2. Вадим Астер - который мой хороший знакомый и тот человек который спорил на видео с Маркусом.

Реєстрування
27 Чер 2023
Дописи
59
Реакції
27
Бали
21
Я так і не зрозумів в чому суть жалоби на даного гравця та грае музика багато людей говорять дуже багато гравців як на мене я не зрозумів суті жалоби
1. Микрофон был включен у Олег Саншайн - который с моего клана (PRITON) 2. Вадим Астер - который мой хороший знакомый и тот человек который спорил на видео с Маркусом.

Максим Коневич

Новий гравець
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
22
Реакції
3
Бали
6

Mark Krosby

Козак
Реєстрування
30 Сер 2023
Дописи
24
Реакції
15
Бали
3
5. Суть скарги: Неадекватні висловлювання, расизм, образа клану. Даний гравець є лідером клану «Collins» і така поведінка не притаманна лідерам.
??
Боже ??, не весели мальчик.

Реєстрування
27 Чер 2023
Дописи
59
Реакції
27
Бали
21

Влад Уайт

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
23 Гру 2022
Дописи
1,567
Реакції
1,033
Бали
213
Вітаю.
Вітаю, скарга написана не по формі (відсутній 7 пункт).

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі