Відмовлено Маркус Емілісон обман+твінк акаунти +порушення правил проекту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юрій Ангел

Козак
Реєстрування
22 Гру 2023
Дописи
9
Реакції
14
Бали
3
Нікнейм лідера/заступника: Маркус Емілісон
Особистий нікнейм: Юрій Ангел
Суть скарги обман +твінк 3 акаунта також масовін порушення в нпу д +шляхом обману вкрав клан
1 гравець має три твінк акаунти які забороненні правилами проекту 170084 149040 149980
Доказ (скріншот/відео): тут
2 ця людина робить масові порушення а також не виконує повну міру роботи полковника нпу д і людина не мае право перебувати у не оф організації а також бути зам лідером фракції
3 посилання https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Щотижневі-звіти-Старшого-складу.123259/
4 не законе підвищення а також повторювання у підвещенні посилання https://docs.google.com/spreadsheet...XLl7bEEUrM5XN2G1drRwSS6q0/edit#gid=1655427381
5 2.1 Власником ігрового облікового запису є гравець, який його зареєстрував. Права власника облікового запису не можуть бути передані іншому гравцеві за жодних умов.

2.3 Забороняється передавати доступ до облікового запису третім особам.
2.4 Забороняється купувати акаунти/ігрову валюту в обхід офіційного доната, а також робити спроби цих дій, як на сервері, так і поза сервером.
2.5 Дозволено зареєструвати виключно 2 ігрових аккаунта на сервері, де перший основний, а інший твінк аккаунт.
2.6 Заборонено мати на мультиакаунтах майно: будинок/квартиру/бізнес, якщо воно вже є на основному обліковому записі. За порушення правил блокуються два облікові записи.
2.7 Грубі порушення на мультиакаунті (образа батьків, адміністрації, чіти, махінації, тощо) - дублюються на основний обліковий запис.
2.8 У разі отримання гравцем майна нелегальним шляхом, адміністрація вправі його списати в повному обсязі.
2.9 Заборонено навмисно отримувати доступ до акаунта не з волі його власника (зламувати акаунти).
2.10 Заборонено грати на іншому акаунті в обхід покарання на основному акаунті (обхід бана).

спираючись на правила проекту прошу ГА ЗГА адміністрацію видати покарання максимальне покарання за порушення а також фейк інстаграм https://www.instagram.com/kirakroshka27/ а також фейк діскорд канал + шановна адміністрація наголошую точно невідомо що це за людина чи Діма чи Бакс Банні кира крошка яка робить такі махінації можливо я не перший потерпілий від цїєї людини а також на останьом скріншоті наголошую пряма передача акаунту 3 особі
06.02.24

Вкладення

• Безымянный 23456.png
    Безымянный 23456.png
    184.4 Кб · Перегляди: 93
  • Безымянный 543333.png
    Безымянный 543333.png
    155.5 Кб · Перегляди: 93
  • Безымянный2346333.png
    Безымянный2346333.png
    148.4 Кб · Перегляди: 91
  • mta-screen_2024-02-06_14-17-38.png
    mta-screen_2024-02-06_14-17-38.png
    479.1 Кб · Перегляди: 88
  • Безымянный 939393.png
    Безымянный 939393.png
    180.3 Кб · Перегляди: 86
  • обман.png
    обман.png
    173.2 Кб · Перегляди: 83
  • фейк дс.png
    фейк дс.png
    172.7 Кб · Перегляди: 82
  • чи діма чи бакс банні.png
    чи діма чи бакс банні.png
    174.8 Кб · Перегляди: 81
  • передача акаунта третім особам.png
    передача акаунта третім особам.png
    171.6 Кб · Перегляди: 86
Останнє редагування:

Микола Шевчук

Легенда проєкту
Активний гравець
Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
669
Реакції
460
Бали
108
Вітаю шановний гравець!
Я є Генералом НПУ м. Дніпро!
Хочу Вам сказати що це не мультиаккаунти, давайте розберем правило мультиаккаунт - це гра одного й того ж самого гравця тільки на іншому аккаунті але на тому самому пристрої. Тому кажу Вам, гравець Маркус Блек, Маркус Емілісон та Бакс Банни - це все один аккаунт (є така функція якщо Ви не знали, зміна нік нейму) Можливо, Ви мали на увазі аккаунт Скрудж Макдак - що НЕ Є аккаунтом гравця Маркуса Емілісона, за ним грає його син. З приводу "мультиаккаунтів" гравця Маркуса Емілісона, ну якщо розібрати правила то гравець має право мати мультиаккаунти, але при цьому не маючи на ньому майна, бізнесів, квартир тощо. А від вашої сторони бачу тільки ЗЛИВ заступника лідера. На рахунок підвищення взагалі не зрозумів Вас, гравець НЕ Є бед копом що свідчить він не може підвищувати просто так, і взагалі немає прямих доказів (Ви залишили тільки посилання де знаходиться статус рапортів, але чи проходило підвищення просто так, можна перевірити легко, по рапортам та по F3) До чого тут дискорд також не зрозумів, так як дискорд ніяк не дотикається до гри і не має відношення до неї. На рахунок міри роботи на посаді Полковника, то я Вам скажу що робота Маркуса Емілісона повністю мене влаштовує, по 4-5 набірів за день, підвищення, лекції та тренування мене влаштовують, вже я вирішую чи гарно він працює чи ні, а не Ви. Ви зливаєте гравця, та вводите в оману Адміністрацію, а саме скидаєте не зрозумілі докази та дискорд який повторюсь не має відношення до гри. Ви б прочитали правила мультиаккаунтів та потім писали скарги по ним. Раджу Вам прочитати свою скаргу ще раз, та зрозуміти що правди Ви не доб'єтесь!

P.s: ще хочу додати що Ви видалили повідомлення на деяких фотках які писали, а Ви могли написати все що завгодно)

Очікуємо вирок від Адміністрації!

З повагою Генерал III рангу Микола Шевчук

Юрій Ангел

Козак
Реєстрування
22 Гру 2023
Дописи
9
Реакції
14
Бали
3
шановний генерал якщо ви під слідстом і ви самі не впорюєтесь сповно важеннями то прошу вас робіть свою роботу і якшо не здивуюсь якщо витакож причепні до цих афер роскажіть як так що на вас кримінлкаприльна людина?

Микита Стернюк

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
25 Лис 2022
Дописи
1,703
Реакції
1,046
Бали
213
Вітаю

Більшість тексту/інформації написана не зрозуміло, також більшість посилань не відносяться до гравця, взагалі.
Скріншоти не зрозуміло як відносять до ситуації гравця та повідомлення написані приблизно 3 місяці тому.

З всього вами написаного та прикріпленого не можливо нічого зрозуміти, єдине це те, що гравець не має мультиакаунтів та подібних порушень не було помічено

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі