Схвалено Марк Бакулін | Некомпетентність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Пауло Лоуренс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
177
Реакції
1,873
Бали
96
1. Нікнейм адміністратора: Марк Бакулін
2. Особистий нікнейм: Пауло Лоуренс
3. Суть скарги: Данний адміністратор схвалив скаргу на мене, нібито за DB, якого не було, також він прийняв скаргу, яка була написана не по формі! Марк Бакулін помітив у мене якийсь там для нього DB, а у Бавікса і інших він ніяких порушень не побачив? Наводжу приклади:

3.05 - Вовка Кензо СБушник кидає без відігровки димовуху, в ЗЗ чим наносить урон ігроку НПУ (NonRP/DMZZ)
3.40 Бавікс Макалістер Відкрив вогонь в ЗЗ
3.55-4.45 Павло Іванович (NonRP- пересуває перевернутий автомобіль)
5.59-6.55 Бавікс Макалістер NonRpDrive
8.54 Бавікс Макалістер MG ( розказує за інфу стрім)
16.30-17.02 Бавікс Макалістер NonRpDrive
19.34-19.53 Бавікс Макалістер DMZZ видно ща таксі залагали(вилетів) відкрив по двум вогонь.

Я потребую обов'язково покарати за ці порушення Бавікса Макалістера та всіх інших, хто також порушував на відео!

Мене ще дуже цікавить, як таку людину, а саме Бавікса Макалістера ще досі тримають на медійці, якщо він неодноразово порушує правила серверу і навіть на стрімі, він показує поганий приклад іншим гравцям, хіба це нормально?

Також потребую покарати Марка Бакуліна за його некомпетентність до своєї роботи.

4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): Скріншот, Скарга.
5. Дата походження: Схвалив скаргу на мене 04.02.2023

Іван Субботін

Керівник відділу Маркетинг
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
469
Реакції
165
Бали
43
Доброго вечору.

Цитата "Мене ще дуже цікавить, як таку людину, а саме Бавікса Макалістера ще досі тримають на медійці, якщо він неодноразово порушує правила серверу ". Сам блоггер проєкту не відрізняєтся ніяк від інших гравців. Окрім того, максимально абсурдно мислити що гравці просто будутимуть повторювати його поведінку. Порушив - будеш покараний.

Бавікса накажемо по правилам як гравця, розмова буде проведена.

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі