Пауло Лоуренс
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 29 Лип 2022
- Дописи
- 177
- Реакції
- 1,873
- Бали
- 96
1. Нікнейм адміністратора: Марк Бакулін
2. Особистий нікнейм: Пауло Лоуренс
3. Суть скарги: Данний адміністратор схвалив скаргу на мене, нібито за DB, якого не було, також він прийняв скаргу, яка була написана не по формі! Марк Бакулін помітив у мене якийсь там для нього DB, а у Бавікса і інших він ніяких порушень не побачив? Наводжу приклади:
3.05 - Вовка Кензо СБушник кидає без відігровки димовуху, в ЗЗ чим наносить урон ігроку НПУ (NonRP/DMZZ)
3.40 Бавікс Макалістер Відкрив вогонь в ЗЗ
3.55-4.45 Павло Іванович (NonRP- пересуває перевернутий автомобіль)
5.59-6.55 Бавікс Макалістер NonRpDrive
8.54 Бавікс Макалістер MG ( розказує за інфу стрім)
16.30-17.02 Бавікс Макалістер NonRpDrive
19.34-19.53 Бавікс Макалістер DMZZ видно ща таксі залагали(вилетів) відкрив по двум вогонь.
Я потребую обов'язково покарати за ці порушення Бавікса Макалістера та всіх інших, хто також порушував на відео!
Мене ще дуже цікавить, як таку людину, а саме Бавікса Макалістера ще досі тримають на медійці, якщо він неодноразово порушує правила серверу і навіть на стрімі, він показує поганий приклад іншим гравцям, хіба це нормально?
Також потребую покарати Марка Бакуліна за його некомпетентність до своєї роботи.
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): Скріншот, Скарга.
5. Дата походження: Схвалив скаргу на мене 04.02.2023
2. Особистий нікнейм: Пауло Лоуренс
3. Суть скарги: Данний адміністратор схвалив скаргу на мене, нібито за DB, якого не було, також він прийняв скаргу, яка була написана не по формі! Марк Бакулін помітив у мене якийсь там для нього DB, а у Бавікса і інших він ніяких порушень не побачив? Наводжу приклади:
3.05 - Вовка Кензо СБушник кидає без відігровки димовуху, в ЗЗ чим наносить урон ігроку НПУ (NonRP/DMZZ)
3.40 Бавікс Макалістер Відкрив вогонь в ЗЗ
3.55-4.45 Павло Іванович (NonRP- пересуває перевернутий автомобіль)
5.59-6.55 Бавікс Макалістер NonRpDrive
8.54 Бавікс Макалістер MG ( розказує за інфу стрім)
16.30-17.02 Бавікс Макалістер NonRpDrive
19.34-19.53 Бавікс Макалістер DMZZ видно ща таксі залагали(вилетів) відкрив по двум вогонь.
Я потребую обов'язково покарати за ці порушення Бавікса Макалістера та всіх інших, хто також порушував на відео!
Мене ще дуже цікавить, як таку людину, а саме Бавікса Макалістера ще досі тримають на медійці, якщо він неодноразово порушує правила серверу і навіть на стрімі, він показує поганий приклад іншим гравцям, хіба це нормально?
Також потребую покарати Марка Бакуліна за його некомпетентність до своєї роботи.
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): Скріншот, Скарга.
5. Дата походження: Схвалив скаргу на мене 04.02.2023