Розглянуто Марк Бакулін видав бан за оману якої не було

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Andrey Zoloto

Гений
Реєстрування
8 Сер 2022
Дописи
60
Реакції
20
Бали
11
1. Нікнейм адміністратора:Марк Бакулін
2. Особистий нікнейм: Кінащук Андрій
3. Суть скарги:Написав скаргу на гравців які мене підрізали раніше на кільці(не має відео не вспів включити фрапс) я їх догнав та підрізав один гравець на даху автомобіля це ПГ. Наступне яка там омана вони мене вбили за те що він мене підрізав раніше яїх пізніше могли розійтись та й все рахую там був ДМ та якщо даже й не було там точно є ПГ так що прошу розбан!!!
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):
5. Дата походження: 27.12.2022

Вкладення

• Знімок екрана (29).png
    Знімок екрана (29).png
    533.9 Кб · Перегляди: 68
  • Знімок екрана (30).png
    Знімок екрана (30).png
    249.7 Кб · Перегляди: 65

Марк Бакулін

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
428
Бали
83
Добрий вечір, знову у вас спроба обманути адміністрацію, Ви написали в скарзі про те що ви не встигли увімкнути фрапс і по вам почали стриляти гравці, хоча на відео від гравців видно що ви їх підрізали після чого вони відкрили вогонь, те що я не видав покарання гравцям через вашу спробу "Видалити" скаргу, коли ви зрозуміли що не вийде обманути нас ви спробували прибрати скаргу, усі ознаки порушення, також те що ви зараз написали та те що було написано в скарзі розходиться, очікуйте відповідь від адміністрації.

Andrey Zoloto

Гений
Реєстрування
8 Сер 2022
Дописи
60
Реакції
20
Бали
11
Я рахую що у них є правонарушення ПГ я признаю що прибрав скаргу так як вони мені потім допомогли ми обговорили все та я і забрав. Думаю такого більше не повториться а за фрапс реально включив тільки після стрільби думав вони підрізали потім я та й розійдемося) Якщо так то вибачаюсь за заподіяну шкоду та за ваш час пане Марк Бакулін та попрошу розбан!!

Макрон Дніпровський ♔

| Чорноморський Край
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
223
Реакції
100
Бали
48
Я рахую що у них є правонарушення ПГ я признаю що прибрав скаргу так як вони мені потім допомогли ми обговорили все та я і забрав. Думаю такого більше не повториться а за фрапс реально включив тільки після стрільби думав вони підрізали потім я та й розійдемося) Якщо так то вибачаюсь за заподіяну шкоду та за ваш час пане Марк Бакулін та попрошу розбан!!
Ми нічого не обговорили чого ти вреш

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі