Відмовлено Марк Бакулін/невірно видане покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сєва Генеза.

Отаман
Реєстрування
23 Гру 2022
Дописи
59
Реакції
34
Бали
21
1. Нікнейм адміністратора: Марк Бакулін
2. Особистий нікнейм:Мальборо Шелби
3. Суть скарги:Забанив на 30 днів по порушення правил серверу а я не розумію вбив пару чоловік ворожих кланів та повінні були віддкинути мене на 3 дня за РДМ а вийшло на 30 днів нерозумію за що яле це дало мені урок та в зз я більше не буду стреляти ,вибачте я не міг здержати просто мене психічно довели дуже сильно Михайло Кучер підходив без фрапса та МК я вже починав влізати але він зразу писав фрапс .Насамперед вам дякую гарного дня мирного неба над головою .
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):
5. Дата походження:02.01.2023

Вкладення

• 0 байт · Перегляди: 3

Марк Бакулін

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
428
Бали
83
Добрий день, у вас більше 4 порушень через що видане покарання зловживання правилами сервера, війни з цими кланами у вас немає лідер нічого не об'явив, покарання видане по правилам, очікуйте відповіді від ГА/ЗГА

Сєва Генеза.

Отаман
Реєстрування
23 Гру 2022
Дописи
59
Реакції
34
Бали
21
вибачте на перший раз за дм можна було й сказати що більше так не роби посиди в бані по правилам за РДМ 3 дні бана

Микола Хоффман?

Гість
Вітаю! Адміністратор надав покарання вірно, як вам вже вище було сказано у вас це було не перше порушення, а як відомо зловживанн правилами та їх ігнорування карається за, що ви і отримали покарання у вигляді бану на 30 днів. Відхилено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі