Розглянуто Марк Бакулін/ нNonRP(відігрування зброї)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максім Ломбардо

Адміністратор | 02 Server | 4lvl
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
460
Реакції
575
Бали
98
1. Нікнейм адміністратора: Марк Бакулін
2. Особистий нікнейм:Максім Котигорошко
3. Суть скарги:Написав цю скаргу і її схвалили, я вирішив її переглянути і подивитися відповідь, побачив, що я отримав покарання за Non RP(невідігрування зброї). Автоматично в мене задалось питання: "Всмислі?!". Тут викладую скаргу, переглянув інші провсяк випадок, там люди теж так достають зброю, без відігровок, і я в цьому не бачу проблем. Навіщо її відігрувати, якщо вона в нас і так вже в руках? Ладно якби це було щось таке, чого не видно в ігровому моді, наприклад: "Дати підсрачник людині навпроти"(ту дію, яку я не можу показати в ігровому моді) і тому подібне, прикладів є безліч але я ніколи не бачив такого правила відігрування зброї і нікого з гос.гравців, гравців опг я не бачив щоб вони ротяками/в чаті відігрували зброю.
Прошу передивитися моє покарання(правильність видачі), та показати мені ці правила. В разі помилки, попрошу видати компенсацію. Дякую за увагу!
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):
1677237572647.png

5. Дата походження: 24.02.2023

Микола Хоффман?

Гість
Вітаю! скаргу взято на розгляд!

Микола Хоффман?

Гість
Адміністратор надав покарання вірно, відігрування зброї є обов'язковим моментом, а інакше як ви можете поясни звідки у вас взявся автомат в руках? Ви могли відіграти у голосовий чат.

Наприклад:
- Автомат на сидінні
- Взяв автомат в руки
- Автоамт в руках

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі