Зачинено Марк Бакулін / обман гравців

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Вер 2022
Дописи
235
Реакції
179
Бали
43
Ваш ігровий нік:Бавікс Макалістер
Ігровий нік адміністратора: Марк Бакулін
Причина покарання: бан
Суть скарги: мені цей адміністратор заблокував аккаунт з 3 порушеннями, а Ростислава Макалістера з 2, чому адмін каже що бан від 3 порушень але сам блокує аккаунт з 2 порушеннями?
Готовий відповідати у разі обману: так

хочу побачити причину бана ростислава макалістера, бо ми з ним друзі і я також хочу розуміти що коїться з адміністрацією

ВІД 3 порушень, а заблокували з 2 (Ростислава Макалістера)

Переглянути вкладення

Реєстрування
25 Вер 2022
Дописи
235
Реакції
179
Бали
43
також ЗГА відповів що розмовляли вже з цим модератором, але чому він продовжує писати такі незрозумілі відповіді? Тут не завжди зрозуміло кому що видается маю на увазі, такого плану:Гравець, не завжди зрозуміло який гравецьПереглянути вкладення

Реєстрування
25 Вер 2022
Дописи
235
Реакції
179
Бали
43

Марк Бакулін

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
428
Бали
83
Добрий день, я не бачу сенсу навіть відповідати, ви залили вже 3-тю скаргу за ваш бан та вашого друга, покарання було видано за регламентом всі докази були показані головний адміністратор схвалив ЗГА всі докази та дозвіл від ГА побачив, ви показали скаргу за вересень, до чого вона? не зрозуміло, ваше зауваження до мого розгляду теж недоречне, скарга йде від одного гравця на іншого якщо на двох одразу, я поточнюю інформацію в скарзі, нападати на клан коли у вас не об'явлена війна від вашого клану заборонено, на скарзі на вас напали токсіки в яких скоріше за все війна з вами вже була.

Останнє редагування:
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
604
Реакції
150
Бали
63
7.16. Зловживання порушеннями правил сервера. [Бан 5-30 днів]

Примітка 1: неодноразове (від 3 і більше) порушення правил сервера, які були здійснені за 7 днів.

Це по перше

По друге, я не побачив щось не правилнього у тексті гравцю у відповіді Марка, по трете не бачу сенс у скаргі, зачинено

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі