Відмовлено Марк Бакулін

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Igor Pahanov

Активний
Реєстрування
6 Лип 2022
Дописи
57
Реакції
4
Бали
8
Ваш ігровий нік: Ігор Паханов
Ігровий нік адміністратора: Марк Бакулін
Причина покарання: RDM, PG
Суть скарги: Моїх друзів забанили за то що вони напали на котедж токсіків і тіпа не було оголошено війни. Я нерозумію по вашому це нормально коли їздить толпа з 3-4 машин і розстрілює всих підряд тому що вони оголосили війну? Іс причина нападу була, + якщо війна об"явлена токсіками то їх нам стрелять нельзя, ще нам потрібно підтвердити? Тому чому коли ми не підтвердили війну вони їздять спокойно по нам стреляють? Я думаю це наглий блат від адміністратора.
7.3 - “RDM” – Масовий DM, нанесення збитків/вбивство двох і більше персонажів без вагомої IC-причини .

Вони там убили максимум 3 людей, хтось одного і хтось 2, получається тільки 1 должен отлетіть в бан а не 2 іііііі Іс причина є, війна з ними є!!!!!
7.8 - "PG" - Powergaming - Уява гравцем себе супер-героєм, відсутність інстинкту самозбереження. [КПЗ 100 хвилин]
Якщо б ми не напали то вони б всеодно нас розтріляли. Ну ок тут я може ще згоден з цим покарання.
Відео погане, але там видно як вони на нас нападали:
, один момент заснятий моїм сокланом. Це один тільки момент, а скільки проісходило без фрапса...
Відео для уточнення Іс причини, і я не розумію якщо вони нам об"явили війну то вони можуть по нас спокійно стрілять, а якщо вона в нас не підтвердженна то ми по ним не можем ???? Тоді це брєд!
+ я думаю,що це адмін який блатить токсіков
Раніше коли якийсь конфлікт був до мене раз адмін тепнувся і начав все розпитувать, що за конфлікт з чого він начався, а тут банять за обрізок де 3 машини токсіков убивають 2 людей.... + там вони убили поліцію, чого за це їх не покарали?
Прошу роздивиться заявку старшой адміністрацією ( ГА , ЗГА і вище).
Дата видачі покарання:09.11.2022
Скриншот видачі покарання:
Готовий відповідати у разі обману: так

Вкладення

• 0 байт · Перегляди: 5
  • 0 байт · Перегляди: 5

Igor Pahanov

Активний
Реєстрування
6 Лип 2022
Дописи
57
Реакції
4
Бали
8
Ось ця скарга, за що їх забанили.

Марк Бакулін

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
428
Бали
83
Добрий день, Скарга написана від третьої особи, я відмовляюсь відповідати на скаргу гравця який ніяким чином до ситуації не відноситься. Очікуйте відповіді від старшої адміністрації.

Микола Хоффман?

Гість
Вітаю! Адміністратор надав покарання вірно згіжно данної скарги, Навіть при оголошинні війни клану, ви не маєте права порушувати основні правила серверу такі як PG та RDM, за що вони і отримали покарання.
Щодо ситуації Клану "Toxic" про те що вони катаються конвоєм воюють це не є забороненим, ви також можете зібратися та воювати проти них, але тільки якщо кількість нападників рівна чи майже рівна

З приводу доказів які надані вам а точніше вашим другом, вони не розглядаються, оскільки це докази від 3 особи які не приймаються (хоча є виключення, але зарез не проце)

Відхилено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі