Відмовлено Марк Бакулiн / бан не за що

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
105
Реакції
9
Бали
18
1.нiкнейм адмiнiстратора:Марк бакулiн , Василь Худан
2.особистий нiкнейм:Микола Герасименко
3.суть скарги:неоправденне дмзз , э докази фрапс.розповiдаю як було , адмiн клану (CL522) а саме Богдя Нiкiтiн , подав на мене скаргу по порушенню дм зз , вiдео було обрiзане спецiально на тому моментi де я та мiй спiв клановець а саме нiкiта Iванович лiдер клану (saints) захищали свое життя так як вони вiдкрили вогонь першими , тодi та наразi в нас проходе вiйна мою велику скаргу на яку я витратив дуже багату часу , Микола хофман закрив по причинi (неправильний заголовок) у мене э повний фрапс на все , зараз все прикрiплю
4.доказ видачi покарання:(скрiншот)
5.дата походження:29.12.2022 ihttps://media.discordapp.net/attach...15816261662/IMG_3692.jpg?width=349&height=465

Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
105
Реакції
9
Бали
18
а ось скарга Богдя Нiкiтiна там е його обрiзаний фрапс , зрiвняйте будь ласка цих два фрапса i зробiть висновки , я знаю що цього гравця а саме Богдя Нiкiтiн уже в банi на 15 днiв за обман адмiнiстрацii

Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
105
Реакції
9
Бали
18
ось мiй невеликий фрапс чому я та моi спiвклановцi вiдкривали вогонь у зз на клан (CL522)

Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
105
Реакції
9
Бали
18
ось моя велика скарга яку я писав не меньше чим пiвтори години так як працював над фрапсом , тодi зустрiчне питання , якщо порушника закинули в бан , я виявляеться не причасний до цього , то тодi чому з мене не знiмуть покарання??
навiть якщо я був би винний , мене повиннi були за правилами серверу закинути на 3 днi , но не як не на 6...

Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
105
Реакції
9
Бали
18
моi спiвклановцi учора скинули менi скрiншот як пан Бакулiн 2 рахи оффлайн кинув мене у бан (фрапс буде знизу)

Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
105
Реакції
9
Бали
18
1672571052710.png

Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
105
Реакції
9
Бали
18
тiлькi що зайшов у гру , наразi я в кпз на 5 годин , я гтовий вiдсидiти 5 годин , але не 6 днiв)

Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
105
Реакції
9
Бали
18

Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
105
Реакції
9
Бали
18
ось причина по якiй я сиджу в кпз 5 годин , але на фрапсi мене навiть не видно...

Марк Бакулін

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
428
Бали
83
Добрий день, я побачив ваші докази в скарзі яку подивився пан Худан та те відео яке прикріпив Нікіта Іванович, в скарзі ви вказали що було ДМ зз тобто вбивство без вагомої причини, вагома причина була захист життя свого та своїх сокланів, що прописано в правилах форуму, дозволено відкривати погонь у відповідь і в ситуації винен буде хто перший відкрив вогонь, ви обрізали відео не потрібному для вас моменті де ви вигородили свого гравця, що привело до покарання двох не винних гравців, вважаю видав покарання вірно, очікуйте відповідь від ЗГА/ГА

Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
105
Реакції
9
Бали
18
Добрий день, я побачив ваші докази в скарзі яку подивився пан Худан та те відео яке прикріпив Нікіта Іванович, в скарзі ви вказали що було ДМ зз тобто вбивство без вагомої причини, вагома причина була захист життя свого та своїх сокланів, що прописано в правилах форуму, дозволено відкривати погонь у відповідь і в ситуації винен буде хто перший відкрив вогонь, ви обрізали відео не потрібному для вас моменті де ви вигородили свого гравця, що привело до покарання двох не винних гравців, вважаю видав покарання вірно, очікуйте відповідь від ЗГА/Г
пане Бакулiн , прошу великого вибачення , мене вже розбанили бо я пiдвердив свою невиннiсть , тiлько що вiдседив 5 годин у кпз , бажаю вам успiхiв!

Богдя Нікітін

Активний
Реєстрування
12 Сер 2022
Дописи
99
Реакції
16
Бали
11
а ось скарга Богдя Нiкiтiна там е його обрiзаний фрапс , зрiвняйте будь ласка цих два фрапса i зробiть висновки , я знаю що цього гравця а саме Богдя Нiкiтiн уже в банi на 15 днiв за обман адмiнiстрацii
На 30днів і фрапс я необрвзав а зняв що вспів і бан тобі дали на 7 днів за оскі + хз чого тобі дали два рази на 3дні за дм зз я хз чого це вже до Адміністрації а вашого соклана Нікіта Іванович було відео виправдання яке просив Адміністратор Василь Худан і ви його непридйавили хоча в вашого соклана воно було і він все так представив що я обманув навіщо таке робити зразу міг кинути відео виправдання і все всі би були задоволені

Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
105
Реакції
9
Бали
18
На 30днів і фрапс я необрвзав а зняв що вспів і бан тобі дали на 7 днів за оскі + хз чого тобі дали два рази на 3дні за дм зз я хз чого це вже до Адміністрації а вашого соклана Нікіта Іванович було відео виправдання яке просив Адміністратор Василь Худан і ви його непридйавили хоча в вашого соклана воно було і він все так представив що я обманув навіщо таке робити зразу міг кинути відео виправдання і все всі би були задоволені
пане богдане , вас нiхто не збирався пiдставляти , Нiлiеа iванович побачив тiтьки на другий день що е фрапс , у нього йде постiйна зьомка , i вiн н знав що у ньго е саме той момент!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі