Відмовлено Марк Бакулiн / бан не за що

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Богдя Нікітін

Активний
Реєстрування
12 Сер 2022
Дописи
99
Реакції
16
Бали
11
пане богдане , вас нiхто не збирався пiдставляти , Нiлiеа iванович побачив тiтьки на другий день що е фрапс , у нього йде постiйна зьомка , i вiн н знав що у ньго е саме той момент!
Але добре він міг пред'явити виправдання та як він і зробив вчора або скинути наприклад вам відео і ви би скинули його на форум це відео оправдання але Нікіта Іванович щей мене виставив шахраєм хоча міг просто дати відео оправдання і все я скинув таке відео яке встиг зняти але ваш соклановець оказуеться добре підмітив тоді фрапс неповний і Адміністатор попросив фулл фрапс який вас міг виправдати на той момент добре ви не знали що він в вас є то навіщо виставляти мене людиною яка надурила Адміністрацію можно було просто скинути відео оскарження бана і все і ніхто би зараз в тоді не був би в бані

Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
105
Реакції
9
Бали
18
Але добре він міг пред'явити виправдання та як він і зробив вчора або скинути наприклад вам відео і ви би скинули його на форум це відео оправдання але Нікіта Іванович щей мене виставив шахраєм хоча міг просто дати відео оправдання і все я скинув таке відео яке встиг зняти але ваш соклановець оказуеться добре підмітив тоді фрапс неповний і Адміністатор попросив фулл фрапс який вас міг виправдати на той момент добре ви не знали що він в вас є то навіщо виставляти мене людиною яка надурила Адміністрацію можно було просто скинути відео оскарження бана і все і ніхто би зараз в тоді не був би в бані
так по факту ти обдурив , можно було упомянути що це не повний фрапс i можливо е орiгiнал

Богдя Нікітін

Активний
Реєстрування
12 Сер 2022
Дописи
99
Реакції
16
Бали
11

Богдя Нікітін

Активний
Реєстрування
12 Сер 2022
Дописи
99
Реакції
16
Бали
11

Богдя Нікітін

Активний
Реєстрування
12 Сер 2022
Дописи
99
Реакції
16
Бали
11
пане богдане , вас нiхто не збирався пiдставляти , Нiлiеа iванович побачив тiтьки на другий день що е фрапс , у нього йде постiйна зьомка , i вiн н знав що у ньго е саме той момент!
так він міг просто виставити скаргу з виправданям і все і його б відпустили а неписати що я обдурив

Богдя Нікітін

Активний
Реєстрування
12 Сер 2022
Дописи
99
Реакції
16
Бали
11
Добрий день, я побачив ваші докази в скарзі яку подивився пан Худан та те відео яке прикріпив Нікіта Іванович, в скарзі ви вказали що було ДМ зз тобто вбивство без вагомої причини, вагома причина була захист життя свого та своїх сокланів, що прописано в правилах форуму, дозволено відкривати погонь у відповідь і в ситуації винен буде хто перший відкрив вогонь, ви обрізали відео не потрібному для вас моменті де ви вигородили свого гравця, що привело до покарання двох не винних гравців, вважаю видав покарання вірно, очікуйте відповідь від ЗГА/ГА
я нерозумію чого Микита Герасименко не в бані ще на 6 днів я 2 дня тому дав скаргу образа і її схвалили і дали йому бан на 7 днів я нерозумію?

Богдя Нікітін

Активний
Реєстрування
12 Сер 2022
Дописи
99
Реакції
16
Бали
11
а ось скарга Богдя Нiкiтiна там е його обрiзаний фрапс , зрiвняйте будь ласка цих два фрапса i зробiть висновки , я знаю що цього гравця а саме Богдя Нiкiтiн уже в банi на 15 днiв за обман адмiнiстрацii
на 30

Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
105
Реакції
9
Бали
18
Богдан ти зовсiм не розумiеш?я вiдсидiв 3 днi за оск , и 5 годин кпз за дм зз

Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
105
Реакції
9
Бали
18
що тобi ще потрiбно? щоб наш весь клан забанили i росфурмували?

Марк Бакулін

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
428
Бали
83
Добрий день поважний гравець покарання було снято гравець який обманув нас отримав покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі