Розглянуто Марк Безсонов \ Не коректність №202

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Стасюк Максим)

L LOVE UKRAINE GTA
Реєстрування
15 Жов 2022
Дописи
209
Реакції
48
Бали
33
  1. Марк Безсонов
  2. Стасюк Максим
  3. Суть скарги: Мене зупинив працівник СБУ, перевірив документи в мене був ореентування і статі, (но ці статі і ореентування видані іза того что я самозахищався, ми з другом стояли на бмв я міняв номера, підїжає тіп і починає тулити(просто так) і я його вбив(і він кинув на мене ареентування і з'явилося 2 статті) (доказ Відео 1)(якщо що фрапс не обрізаний друг вспів вімкнути фрапс як тільки він почав тулити), ну вот я здавля СБУ і сказал что в мене е докази що я не винен(на що він мені це система в тебе зброя є (+в мене був дозвіл який він не перевірив і забрав 5 м5) ну вот він мене посадив хоть було докази)(я кажу а нащо тоді зброю в грі? я кажу для самозахосту,
    на що він каже "ну не не так", я кажу а что мне просто ****************************нуть надо било) на Відео 2 буде повна ситуація.( і адміністація можливо може переглянути кто мені видав ореентування)
    1. Що я прошу наказати працівника за те що конфіскував зброю просто так хоть був дозвіл (прошу підмитити він на відео 2 переглянув дозвіл і дав лише 10 тис за 5 м4 хоть м4 токо 1 стоет 10 тис прошу конпенсації від працівника)
    2. Покарати за те що не переглянув докази те що я не винен
  4. 2 Відео Відео 1 Відео 2 тайкм коди: 0:10 він мене перевіряє 4:08 везе мене в НПУ з 5:12 до 9:20 ми розбераемося
  5. 07.08.2024

Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
36
Реакції
13
Бали
13
Вітаю
Розглянувши скаргу виношу вердикт
З працівником СБУ буде проведена бесіда за порушення субординації.
Максим Стасюк отримує наступні покарання: Неадекватні висловлювання - /pmute 60-120 або /pban 3-7 та MG - /pmute 15-30
Іван Копкоп(6853974) отримує наступні покарання: Неадекватні висловлювання - /pmute 60-120 або /pban 3-7

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі