Зачинено Марк Вакарчук Блат???

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Едуард Міхновський

Лідер ДКВС | Південна Україна
Реєстрування
7 Жов 2024
Дописи
234
Реакції
204
Бали
101
1. Ваш нікнейм: Владислав Договорной
2. Нікнейм адміністратора: Марк Вакарчук
3. Суть скарги:
Сьогодні, а саме 05.02.2026, мені написав Марк у групу Bad Cop. Цитую: “(мій тег у Telegram) ти живий?”.
Дане запитання було для мене незрозумілим, однак я відповів, оскільки було очевидно, що він пише не просто так: “Так, трохи погано, а що вже сталося?”.

У відповідь Марк запитав: “Петю Вінчестер знаєш?”.
Я відповів: “Так, знаю, декілька разів кафав” — це є ключовим моментом.

Після цього Марк Вокарчук, як я зрозумів, прийняв скаргу в особисті повідомлення, що є грубим порушенням правил адміністрування. Далі він поставив інше запитання: “Де звіти затримань по ньому?”.
Я відповів, що, можливо, забув подати звіти, і зазначив, що перегляну відеозаписи та подам їх, якщо дійсно цього не зробив.

Однак одразу після мого повідомлення дана особа надіслала сповіщення про те, що я отримую дві догани за неподаний звіт, хоча термін подачі звітів на той момент ще не вийшов.

У зв’язку з цією ситуацією виникає питання: чи це є проявом блату, чи, можливо, я комусь заважаю, або ж навпаки — справа у особистій неприязні.

Виходячи з вищесказаного, шановний ГА, прошу вас розглянути дану скаргу та зняти адміністратора з посади, оскільки протягом 6 днів (після затримання 29.01) дана особа жодного разу не зверталася до мене щодо звітів, однак одразу видала покарання, не переглянувши відкати з мого боку та не провівши жодної перевірки.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):-
5. Дата порушення: 05 02 2026

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,033
Реакції
721
Бали
253
Вітаю.
Переглянувши докази та обговоривши ситуацію зі слідкуючим виношу вердикт:
До обов'язків та відповідно повноважень слідкуючого за BAD COP/GOV входять контроль та перевірка BAD COP/GOV та їх діяльності, слідкуючий не приймав скарги, або звернення в особисті, а переглядав загальну діяльність усіх BAD COP/GOV.
Під час перевірки з Вашої сторони були виявлені порушення, за що було видано відповідне покарання.
За час перебування на посаді BAD COP на Вас подавали скарги які були розглянуті та Вам були видані покарання, згідно правил, при порушенні загальних правил також видаються покарання як BAD COP/GOV.
Покарання видано Вірно.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі