Відмовлено Марк Вакарчук//не уважний розгляд скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вова Набанов.

Ветеран [01 Центральної України]
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
59
Реакції
23
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора:Марк Вакарчук
  2. Особистий нікнейм:Вова Набанов
  3. Суть скарги: в цій скарзі мене звинуватили в чому в патрулі з ним перебуває цивільна особа. Як з'ясувалося пізніше — це була озброєна особа - Визнаю свою вину я брав з собою напраника або яяк ще сказати тому що на сервері почався сезон ДМерів і адміністрація на це закриває очі ДАЛІ Я рухався відповідно до правил дорожнього руху, після чого співробітник НПУ різко змістився ліворуч, змушуючи мене виїхати на подвійну суцільну лінію
    1760287900503.png
    Давно це перетинання 2 суцільної і їзда по зустрічнії смузі стала адекватної їздою людина повинна була зберігати швидкісний ліміт до 120 чи 80 точно не пам'ятаю але в цьому ліміті якби вона його зберігала вона могла загальмувати 2 я її не підрізав япереїхав на ліву частину коли ще людина не була збоку мене вона сама почала вирулювати в ліво
    1760288123909.png
    /

Далі він почав мене ігнорувати (2.22) та без (КД)на попередження почав вимагати надати паспорт.Оскільки працівник НПУ повністю ігнорував мене я вам нзвав причину зупиннки це вже є аргументом
    1760288255089.png

Яке ігнорування? причина названа на тайм коді його відео 0:46 ,я вам не бабка під підїдом щоб говорити з вами по особистим причинам за цей час вона могли надати паспорт але вона почала качати права і якоби вчити мене

я вирішив покинути місце. Після цього працівник разом з невідомою особою відкрили вогонь по колесах, а коли я вийшов із авто — відкрив вогонь по мені саме я відкрив по авто а не по вам вогонь по причині того що ви намагались втекти а вийшли ви з авто не тому що хотілили здатись ви хотілили втекти або відкрити вогонь це видно по зброї в руках вас звів до непритому друга Людина а саме Даня Набанов

Адміністратор Марк Вакарчук не уважно розглянув скаргу я потребую повернути мене в лави НПУ К з 2 доганами або з 1 доганою
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): зверху в тексті
    ось саме відео
  5. Дата походження: 12.10.2025

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі