- Реєстрування
- 11 Кві 2025
- Дописи
- 996
- Реакції
- 495
- Бали
- 123
Нікнейм адміністратора: Марк Кант / Денис Верман
Особистий нікнейм: Богдан Астафєв
Суть скарги: Вітаю, шановний головний адміністратор! Звертаюся з проханням переглянути скарги.
1. Скарга від гравця Валентин Левчук
Вказана скарга була подана від 3-го лиця — гравець використав скріншоти з нашої бази даних і написав скаргу на учасників клану TOSVA. Вважаю, що дана скарга не має прямого відношення до нього.
Відповідно до правил, скарги від 3-го лиця розглядаються лише у випадках:
2. Скарга від гравця Ярослав Антонович
Аналогічна ситуація: також скарга від 3-го лиця, проте вона була закрита, оскільки покарання вже було видано за звернення Валентина Левчука.
3. Моя скарга
Я подав скаргу на гравців Валентин Левчук та Ярослав Антонович за навмисний слив клану.
Вважаю, що їхні дії підпадають під дане визначення, адже вони подали скарги від 3-го лиця, що безпосередньо до них не відносяться. До того ж подібні звернення з нашого боку подавалися неодноразово, проте усі вони відхилялися з однаковою причиною.
Маю до Вас декілька питань:
Особистий нікнейм: Богдан Астафєв
Суть скарги: Вітаю, шановний головний адміністратор! Звертаюся з проханням переглянути скарги.
1. Скарга від гравця Валентин Левчук
Вказана скарга була подана від 3-го лиця — гравець використав скріншоти з нашої бази даних і написав скаргу на учасників клану TOSVA. Вважаю, що дана скарга не має прямого відношення до нього.
Відповідно до правил, скарги від 3-го лиця розглядаються лише у випадках:
Скарга написана від третього лиця (виключення: приймаються скарги від 3-го лиця в яких є грубі порушення правил сервера - RDM, образи (всі без виключення), реклама сторонніх проєктів/читів/ресурсів, розпал міжнаціональної ворожнечі, багоюз який напряму шкодить проєкту);
2. Скарга від гравця Ярослав Антонович
Аналогічна ситуація: також скарга від 3-го лиця, проте вона була закрита, оскільки покарання вже було видано за звернення Валентина Левчука.
3. Моя скарга
Я подав скаргу на гравців Валентин Левчук та Ярослав Антонович за навмисний слив клану.
Вважаю, що їхні дії підпадають під дане визначення, адже вони подали скарги від 3-го лиця, що безпосередньо до них не відносяться. До того ж подібні звернення з нашого боку подавалися неодноразово, проте усі вони відхилялися з однаковою причиною.
Маю до Вас декілька питань:
- Яким чином розглядаються скарги від 3-го лиця?
- Чому гравці не отримують покарання за навмисний слив клану?
- Чому гравець Шон Джонсон (Максим Борман) не отримав покарання за обхід блокування?
- Він мав блокування на 31 день, проте видалив акаунти і створив новий.
- Хіба це не вважається обходом покарання?
- Якщо це дозволено, виходить, що кожен забанений гравець може видалити акаунт, створити новий і безперешкодно продовжити гру, уникаючи бану, який тоді сенс блокування?
Прошу переглянути скарги та дати офіційне пояснення щодо вказаних ситуацій, або зв'язатись зі мною, для вирішення ситуації.