Дмитро Покровський
Шановний гравець
- Реєстрування
- 29 Лип 2024
- Дописи
- 26
- Реакції
- 42
- Бали
- 18
- Нікнейм адміністратора: Марк Кант
- Особистий нікнейм: Дмитро Покровський
- Суть скарги: міра покарання за стрільбу із-за керма 30-60 хвилин, я отримую 85, також питання щодо вибіру мір покарання у админістратора, дві скарги суть одна, але в одній ДМ і ПГ йде тільки в мою сторону(покарання 120 хвилин, а в іншій ДМ і ПГ йде в мою сторону і в той же час вбивають ще одного гравця, за це адміністратор додав лише 15 хвилин(тобто 135 хвилин покарання), хоча відповідно до правил серверу пункту 6.2 покарання йде 60-120, тобто тут явно за два ДМа не може бути додано лише 15 хвилин. (Докази всього будуть нижче, основні правила я думаю ви знаєте де знайти, відповідно посилання додавати на правила серверу де є міри покарання тобто санкції не буду) Основна претензія до адміністратора це відповідь на питання вибору санкції, чим ви керуєтесь перед видачею, що згідно правил ви даєте більше, а де йде більш серйозне покарання ви даєте майже мінімальний термін.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Доказ мого покарання / скарга де покарання 120 хвилин / скарга де 135 хвилин
- Дата походження: 27.07.25