Відмовлено Марк Кант // оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Покровський

Шановний гравець
Реєстрування
29 Лип 2024
Дописи
26
Реакції
42
Бали
18
  1. Нікнейм адміністратора: Марк Кант
  2. Особистий нікнейм: Дмитро Покровський
  3. Суть скарги: міра покарання за стрільбу із-за керма 30-60 хвилин, я отримую 85, також питання щодо вибіру мір покарання у админістратора, дві скарги суть одна, але в одній ДМ і ПГ йде тільки в мою сторону(покарання 120 хвилин, а в іншій ДМ і ПГ йде в мою сторону і в той же час вбивають ще одного гравця, за це адміністратор додав лише 15 хвилин(тобто 135 хвилин покарання), хоча відповідно до правил серверу пункту 6.2 покарання йде 60-120, тобто тут явно за два ДМа не може бути додано лише 15 хвилин. (Докази всього будуть нижче, основні правила я думаю ви знаєте де знайти, відповідно посилання додавати на правила серверу де є міри покарання тобто санкції не буду) Основна претензія до адміністратора це відповідь на питання вибору санкції, чим ви керуєтесь перед видачею, що згідно правил ви даєте більше, а де йде більш серйозне покарання ви даєте майже мінімальний термін.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Доказ мого покарання / скарга де покарання 120 хвилин / скарга де 135 хвилин
  5. Дата походження: 27.07.25

Кіріл Гросман

Ігровий Помічник | Центральна Україна [01]
Ігровий Помічник
Реєстрування
5 Жов 2022
Дописи
1,328
Реакції
674
Бали
253
Вітаю
Надаю відповідь на скаргу
1. "міра покарання за стрільбу із-за керма 30-60 хвилин, я отримую 85"
Ви отримали покарання у вигляді деморгану на 85 хвилин за порушення правил
UKRAINE GTA та правил державних організацій.
Правило UKRAINE GTA
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин
Правило державних організацій
2.41. "NonRP стрільба із-за керма держ" - заборонено використовувати зброю під час керування ТЗ за кермом. Не вважається порушенням, якщо транспорт набрав високої швидкості та продовжує рух "накатом" (далі їде по інерції). | Деморган 30-60 хвилин
Ваші порушення можна побачити на підставі доказів у скарзі
Скарга, посилання на відео: Посилання.
Тайм-коди порушення:

1:49 — порушення правил державних організацій 2.41.
3:03 — порушення правил UKRAINE GTA 6.13 (PG).
Порушення за обидва правила: деморган 45–120 хвилин.
Не бачу порушень у видачі покарання 85 хвилин.
2. "також питання щодо вибіру мір покарання у админістратора, дві скарги суть одна, але в одній ДМ і ПГ йде тільки в мою сторону(покарання 120 хвилин, а в іншій ДМ і ПГ йде в мою сторону і в той же час вбивають ще одного гравця, за це адміністратор додав лише 15 хвилин(тобто 135 хвилин покарання), хоча відповідно до правил серверу пункту 6.2 покарання йде 60-120, тобто тут явно за два ДМа не може бути додано лише 15 хвилин. "
Покарання видається на розсуд адміністратора. Під час видачі покарання враховується як саме порушення, так і історія покарань гравця за подібні випадки.
Покарання було видано в межах правил (згідно з правилами UKRAINE GTA), тому не бачу порушень зі своєї сторони.

Очікуйте відповіді від ГА/ЗГА.

Михайло Малюк

UKRAINE GTA
Активний гравець
Реєстрування
17 Вер 2024
Дописи
1,622
Реакції
1,047
Бали
253
Вітаю
Скарга розглянуто вірно.
Також адміністратор пояснив чому та за що ви отримали покарання

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі