Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
ВідмовленоМарк Мосісса | Некомпетентність, Халатне ставлення до посади, Блат
Суть скарги:
Марк Мосісса, халатно ставиться до своєї посади, а саме:
- Халатне ставлення до заповнення форуму, а саме заявки на Майора, де вказано що це заявки на посаду Підполковника.
- Халатна перевірка кандидатів, які допущені до обзвону на посаду Підполковника, а саме Карло Гамбіно, який в своїй заяві вказав, що він вже має 3 звання, але в рапортах на підвищення лише 1 рапорт від данної особи ( на звання Солдат). Необхідно перевірити трудову книгу Карло Гамбіно для виявлення блату зі сторони лідера ЗСУ.
- Так само дублювання заявки одразу на Підполковника та Майора від Карло Гамбіно.
- Халатне ставленная до перевірки рапортів на підвищення, а саме рапорт №5 від 25.05.2024 Олексій Сокол (Відмовлено без вказання причини).
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Заявки на Майора: *Туц**Туц*
Рапорти на підвищення: *Туц**Туц*
Всі інші докази надано в суті скарги
Дякую за надану скаргу. Ознайомившись з вашими зауваженнями, хочу залишити свій коментар щодо кожного з них.
Помилка в розділі заявок на Майора: Дійсно, була допущена помилка в розділі заявок на Майора. Одразу після того, як я побачив вашу скаргу, помилку було виправлено. В майбутньому я постараюся уникати подібних помилок. Згідно з правилами проєкту, готовий понести відповідне покарання.
Обвинувачення в "блаті": З приводу обвинувачення в "блаті" я не згоден. Підвищення даного співробітника виконував не я, а інший співробітник, який на даний момент вже не працює в ЗСУ. Відповідно, я не можу видати покарання за можливе порушення, яке могло мати місце з його боку.
Дублювання заявки на дві різні посади: Разом з адміністрацією ми обговорили питання щодо дублювання заявки на різні посади і дійшли висновку, що це не є порушенням, оскільки в правилах проєкту немає відповідної заборони. Таким чином, жодних порушень з мого боку не було.
Перевірка рапортів на підвищення: На фотодоказі чітко видно, що одне з двох рапортів було схвалено, інше відмовлено, оскільки я перевірив одразу актуальний рапорт, а не той, що був поданий раніше. Тому з мого боку порушень у цій ситуації не бачу.
На основі вищесказаного, я визнаю лише одну помилку – в розділі заявок на Майора, за що глибоко прошу вибачення. Всі інші обвинувачення вважаю безпідставними і такими, що не відповідають дійсності.
З повагою,
Марк Мосісса
Генерал ЗСУ 03
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.