Відмовлено Марк Мосісса | Некомпетентність, Халатне ставлення до посади, Блат

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Павло Авдеев

Лідер TEMSCHIKI
Реєстрування
20 Січ 2024
Дописи
44
Реакції
27
Бали
21
  1. Нікнейм лідера/заступника: Марк Мосісса
  2. Особистий нікнейм: Павло Авдеев
  3. Суть скарги:
    Марк Мосісса, халатно ставиться до своєї посади, а саме:
    - Халатне ставлення до заповнення форуму, а саме заявки на Майора, де вказано що це заявки на посаду Підполковника.
    - Халатна перевірка кандидатів, які допущені до обзвону на посаду Підполковника, а саме Карло Гамбіно, який в своїй заяві вказав, що він вже має 3 звання, але в рапортах на підвищення лише 1 рапорт від данної особи ( на звання Солдат). Необхідно перевірити трудову книгу Карло Гамбіно для виявлення блату зі сторони лідера ЗСУ.
    - Так само дублювання заявки одразу на Підполковника та Майора від Карло Гамбіно.
    - Халатне ставленная до перевірки рапортів на підвищення, а саме рапорт №5 від 25.05.2024 Олексій Сокол (Відмовлено без вказання причини).
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    Заявки на Майора: *Туц* *Туц*
    Рапорти на підвищення: *Туц* *Туц*
    Всі інші докази надано в суті скарги
  5. Дата походження: 28.05.2024

Марк Мосісса

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
13 Лют 2024
Дописи
172
Реакції
335
Бали
108
Вік
22
Шановний Павло Авдеев,

Дякую за надану скаргу. Ознайомившись з вашими зауваженнями, хочу залишити свій коментар щодо кожного з них.

1. Помилка в розділі заявок на Майора: Дійсно, була допущена помилка в розділі заявок на Майора. Одразу після того, як я побачив вашу скаргу, помилку було виправлено. В майбутньому я постараюся уникати подібних помилок. Згідно з правилами проєкту, готовий понести відповідне покарання.
  2. Обвинувачення в "блаті": З приводу обвинувачення в "блаті" я не згоден. Підвищення даного співробітника виконував не я, а інший співробітник, який на даний момент вже не працює в ЗСУ. Відповідно, я не можу видати покарання за можливе порушення, яке могло мати місце з його боку.
  3. Дублювання заявки на дві різні посади: Разом з адміністрацією ми обговорили питання щодо дублювання заявки на різні посади і дійшли висновку, що це не є порушенням, оскільки в правилах проєкту немає відповідної заборони. Таким чином, жодних порушень з мого боку не було.
  4. Перевірка рапортів на підвищення: На фотодоказі чітко видно, що одне з двох рапортів було схвалено, інше відмовлено, оскільки я перевірив одразу актуальний рапорт, а не той, що був поданий раніше. Тому з мого боку порушень у цій ситуації не бачу.
На основі вищесказаного, я визнаю лише одну помилку – в розділі заявок на Майора, за що глибоко прошу вибачення. Всі інші обвинувачення вважаю безпідставними і такими, що не відповідають дійсності.

З повагою,
Марк Мосісса
Генерал ЗСУ 03

Кіра Тейлор

ГС Держ | Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Січ 2023
Дописи
1,593
Реакції
606
Бали
253
Вітаю, розгорнуту відповідь вам надав лідер. З його словами згодна. Нагадую. що за злив лідера можете отримати покарання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі