Розглянуто Марк Мосісса | Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Марк Мосісса

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
13 Лют 2024
Дописи
174
Реакції
335
Бали
108
Вік
22
1. Ваш нікнейм: Марк Мосісса ID: 1173
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги:
Вітаю, шановні ГА та ЗГА! Я був заблокований за використання боту. Свою вину визнаю та дуже вибачаюсь. Насамперед, я не дуже розумів, що те, що я використовував, є забороненим, але зараз - інакше. Хочу вас попросити трішки зменшити покарання. Я повністю усвідомлюю свою вину, я не мав права це робити та згоден з покаранням.

Але зараз тільки початок розвитку серверу, я не хочу пропустити цей важливий для мене період гри. Раніше блокувань за серйозні порушення не мав, дуже багато вклав свого часу в розвиток проєкту та несумнівно виконував свої обов'язки на різних посадах, навіть деколи фінансово підтримував проєкт, так само і на початку відкриття 07 серверу. Своїми діями раніше показав, як саме я люблю Ukraine GTA, і мені щиро соромно за мій вчинок.

Прошу змилуватися. Хоча б трішки зменшити термін, так як якщо він буде такий великий, то я не зможу реабілітуватися та, скоріш за все, змушений буду або залишити проєкт, або піти назад на 03. Я дуже хочу залишитись на 07 сервері.

Дякую велике за увагу.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -
5. Дата порушення: 25.04.2026

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,521
Реакції
1,630
Бали
253
Вітаю
Вас оскаржено з 14 днів блокування до 10-ти (вже з урахуванням днів які ви відбули)

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі