Розглянуто Марк Мосісса | Порушення правил Ukraine GTA 7.9.1 | Для ГА або ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілюшка Лаурен ♡

Чорноморський край
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
668
Реакції
1,136
Бали
153
  1. Нікнейм гравця: Марк Мосісса
  2. Особистий нікнейм: Ілля Хансер
  3. Суть скарги: Вітаю! Шановне Керівництво сервера. Хочу поскаржитися на гравця Марка Мосіссу. Вчора мені в особисті повідомлення прийшло запрошення на діскорд сервер «T.Avenchyk - official” від Андрія Кудлаєнка. Після того як я зайшов на цей діскорд сервер, я відразу побачив що гравець Ерік Мосісса стоїть на посаді ГА. Я зробив докази та відразу написав Пані ГА Валерії Тимошик. Ми поспілкувалися та вона передала це ГС/ЗГС Держ. Після розмови ГС/ЗГС Держ Еріка Мосіссу зняли з посади Головного Лікаря МОЗ Д. На наступний день я прокидаюсь і бачу ось таке повідомлення від брата Еріка, Марка Мосісси. Доказ 1. Я розумію, вони брати, але він тут ніякого діла немає. Відразу від нього розпочались образи в мою сторону (На фото все є). Він розпочав ʼʼРозбиратисьʼʼ в ситуації, але там було більше образ ніж адекватних слів. Далі продовжувалась розмова і потім розпочались образи рідних зі сторони Марка. Далі продовжувалась ця розмова і він грубо кажучи мене послав і заблокував.
  4. Докази (скріншот/відео): Докази
  5. Дата порушення: 16.11.2024

Мія Моралес

вільна людина
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
463
Реакції
392
Бали
68
Вітаю шановний гравець!
Гравець: Марк Мосісса [84731] - отримує покарання у вигляді 7.9.1. Заборонено ображати адміністрацію / гравців поза грою в соц. мережах, особистих повідомленнях, тощо (під це правило підпадає все що стосується гри чи дій адміністратора). На розсуд адміністрації. | Бан до 31 дня
Розглянуто

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі