Відмовлено Марк Мосісса 84371//порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
36
Реакції
14
Бали
13
1.Нікнейм гравця: Марк Мосісса 84371
2.Особистий нікнейм: Соля Кірова
3.Суть скарги: Даний працівник НПУ міста Києва, а саме Марк Мосісса разом зі своїм напарником Денисом Литвиненко почали їздити за мною та за людиною яка сиділа за рулем машини, ми стояли на аварійках і вони теж після деякого часу вони вийшли з машини та підійшли до нас, після чого Марк Мосісса нащось записав наші номера, а Денис Литвиненко почав стукати у вікно без причини, після чого людина яка була за рулем за деякий час від'їхала можливо це і була по вашій думці втеча/провокація, але я була як пасажир і тим самим не могла ніяк відреагувати вони почали стріляти по машині і поранили мене, потім людина вийшла зза керма машини в якій я знаходилась і почала відстрелюватись так як його теж поранили дуже серйозно, потім Марк Мосісса відкрив по мені вогонь хоча я нічого не зробила, вдарив тайзером та закував, пояснюючи це тим, що я як би мовити сиділа за кермом і стріляла по ньому, на відеодоказі видно, що я сиділа на пасажирському місці і була в стані шоку, даний працівник а саме Марк Мосісса який мене затримав навіть не показав свого посвідчення та не представився, мене посадили в машину і повезли. (можете відмовити або розглянути якщо цікава повна фіксація відмовите я переподам, і доречі це не перше порушення від даних людей)
4.Відеодаказ:
5.Дата порушення: 06.11.24

Денис Тимошик

Полковник НПУ | Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
1 Тра 2023
Дописи
2,259
Реакції
4,056
Бали
253
Вітаю.
У вашій скаргі відсутні тайм-коди,тому такі скарги розгляду не підлягають.
Не підлягає розгляду:
  • Тривалість фрапсу більше 5 хвилин, при умові якщо фрапс більше 2 хвилин потрібно вказувати тайм коди порушень;
    Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі