𝕆𝕝𝕖𝕜𝕤𝕒𝕟𝕕𝕣 𝕂𝕒𝕕𝕖𝕟𝕪𝕦𝕜ꑭ
Районний суддя 04 серверу 👩⚖️
- Реєстрування
- 20 Чер 2024
- Дописи
- 178
- Реакції
- 272
- Бали
- 68
- Нікнейм лідера/заступника: Марк Руденко
- Особистий нікнейм: Євгеній Сверщук
- Суть скарги: Вітаю вчора я з другом подав заяву до ЗМІ її схвалили близько після 12 годин очікування. Ми хотіли потрапити до ЗМІ щоб спробувати покращити цю фракцію тому , що вона дуже в плачевному стані. Вступивши ми побачили що у організації мало дуже і дуже мало особового складу , як на мене це не є нормально коли лідера стоїть на посаді 3 тижні тобто 21 день, за цей час можливо було б набрати ос та старший склад коли лідер не займається особовим складом , фармить бали для звіту. Також переглянувши його форум було лише 5 тем!!! + те що його форум зроблений не по правила а саме шрифт котрий більше за потрібного. Також було помічено що на форумі цього лідера немає багатьох тем такі як "Заяви на посаду 10,9,11". Сьогодні сталася ситуація мене було зняти з посади стажер ЗМІ з якоїсь дурної "Втрати довіри", хоча ми з моїм товаришем хотіли провести рп ситуацію директором ЗМІ.РП ситуація заключалася в тому що гравець "Олексій Ксьондз" коли мів підлогу найшов іграшковий фалоімітатор, та хотів спитати в Марка Руденко що він там забув чи нормальне те що ця "іграшка" находиться в офісі ЗМІ. Проте директор відмовився слухати та звільнив по втраті довіри без відігравання рп процесу .Далі Марк запитав чи є ще в когось питання , після цих слів я його запитав "Що краще Геркулес чи Зевс" .Після цих слів він і мене звільнив по втраті довіри хоча дана ситуація не була критична для звільнення по втраті довіри.Проте я мав на увазі про фільми чому звільнили нас коли ми хочемо підняти актив рп у держ орг.Прошу прийняти міри з приводу лідера так як на мою думку це не є нормально що за 3 тижні в організації всього 7 людей..... PS:Так можливо з фалоімітатором було лишнє,але це було все в рамках рп та без нецензурної лексики.Якщо ми все таки не праві ми готові понести покарання.Дякую за увагу !
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): пуньк
- Дата походження:24.03.2025
Останнє редагування модератором: