Розглянуто Марк Руденко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝕆𝕝𝕖𝕜𝕤𝕒𝕟𝕕𝕣 𝕂𝕒𝕕𝕖𝕟𝕪𝕦𝕜ꑭ

Районний суддя 04 серверу 👩‍⚖️
Реєстрування
20 Чер 2024
Дописи
178
Реакції
272
Бали
68
  1. Нікнейм лідера/заступника: Марк Руденко
  2. Особистий нікнейм: Євгеній Сверщук
  3. Суть скарги: Вітаю вчора я з другом подав заяву до ЗМІ її схвалили близько після 12 годин очікування. Ми хотіли потрапити до ЗМІ щоб спробувати покращити цю фракцію тому , що вона дуже в плачевному стані. Вступивши ми побачили що у організації мало дуже і дуже мало особового складу , як на мене це не є нормально коли лідера стоїть на посаді 3 тижні тобто 21 день, за цей час можливо було б набрати ос та старший склад коли лідер не займається особовим складом , фармить бали для звіту. Також переглянувши його форум було лише 5 тем!!! + те що його форум зроблений не по правила а саме шрифт котрий більше за потрібного. Також було помічено що на форумі цього лідера немає багатьох тем такі як "Заяви на посаду 10,9,11". Сьогодні сталася ситуація мене було зняти з посади стажер ЗМІ з якоїсь дурної "Втрати довіри", хоча ми з моїм товаришем хотіли провести рп ситуацію директором ЗМІ.РП ситуація заключалася в тому що гравець "Олексій Ксьондз" коли мів підлогу найшов іграшковий фалоімітатор, та хотів спитати в Марка Руденко що він там забув чи нормальне те що ця "іграшка" находиться в офісі ЗМІ. Проте директор відмовився слухати та звільнив по втраті довіри без відігравання рп процесу .Далі Марк запитав чи є ще в когось питання , після цих слів я його запитав "Що краще Геркулес чи Зевс" .Після цих слів він і мене звільнив по втраті довіри хоча дана ситуація не була критична для звільнення по втраті довіри.Проте я мав на увазі про фільми чому звільнили нас коли ми хочемо підняти актив рп у держ орг.Прошу прийняти міри з приводу лідера так як на мою думку це не є нормально що за 3 тижні в організації всього 7 людей..... PS:Так можливо з фалоімітатором було лишнє,але це було все в рамках рп та без нецензурної лексики.Якщо ми все таки не праві ми готові понести покарання.Дякую за увагу !
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): пуньк
  5. Дата походження:24.03.2025

Останнє редагування модератором:
Реєстрування
24 Лют 2025
Дописи
14
Реакції
24
Бали
13
Доброї ночі, шановний. Надаю вам свою відповідь згідно даної ситуації.
Вас та вашого товариша було звільнено по причині втрата довіри, оскільки ви грубо порушували правила державних організацій, а саме:
Порушення правил використання фракційної рації (**ТУТ**) та перешкода проведеню ефіру, також зрив РП ситуації під час спілкування з представником Міської ради м.Дніпро, а саме, ви забігали без стуку (Докази присутні, а також присутні свідчення від депутату міської ради), почали криком кричати, перепрошую за цитату: "Пісюни" в присутності представників організації МР Д, чим підривали авторитет державної організації ЗМІ.
Таким чином зсилаючись на пункт правил державних організацій (п. 2.3, 2.7, 2.20) вас було звільнено з державної організації!

Дякую за увагу!

Гарної ночі!
Очікуємо відповіді адміністратора!

Тимур Волков

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
1,953
Реакції
1,677
Бали
253

Вітаю!

З лідером буде проведено детальну бесіду щодо своїх дій під час ГРП.

Щодо форуму фракції ЗМІ, всі обов’язкові теми присутні, жодних порушень немає. Заявки на (9/10/11 ранг) будуть відкриті тоді, коли лідер вважатиме це необхідним.

Тепер до основного питання. Вас було звільнено через втрату довіри з боку лідера, і це рішення не було погоджено з адміністрацією. Натомість лідер, отримає відповідне покарання.

Щодо дій Марка, його рішення видалити вас із фракції було цілком правильним, оскільки ваша безглуздна діяльність разом із другом негативно впливала на репутацію організації ЗМІ.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі