Дарія Уткіна.
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 18 Чер 2024
- Дописи
- 3
- Реакції
- 66
- Бали
- 16
- Нікнейм гравця: Марк Яренко
- Особистий нікнейм: Дарія Уткіна
- Суть скарги: Я листувалась з данним гравцем з приводу його дій на форумі. В запальній дескусії він мене образив по національному признаку використавши слово ч.у.р.к.а в негативному контексті, тим самим образивши мене. Я по нації Турчанка, тому мене це дуже заділо. Прошу покарати данного гравця.
(Даний діскорд належить цьому гравцеві, тому що він не одноразово писав скарги від свого лиця, де він демонстрував свій діскорд)
Расизм в освіченому суспільстві з'являтися не повинен. Якщо все так сталось, що десь є його прояв, він повинен бути знищений! Ми всі люди, українці, турки, вірмени, християни, мусульмани, юдеї і так далі!
Всевишній Аллах сказав: "о ви, віруючі, будьте миролюбними і дружними, будьте покірними Богу, не робіть родових відмінностей і не шукайте інших причин для розбіжності! Не йдіть по стопах шайтана, який веде вас до розколу"(сура "Аль-Бакара«, аят 208, Тафсир»Аль-Мунтахаб"). Також Аллах сказав: "О люди! Воістину, ми створили Вас з чоловіка та жінку і зробили вас народами та племенами, щоб ви пізнавали один одного, і самий шанований перед Аллахом серед вас — найбільш богобоязливий. Воістину, Аллах-Знаючий, Що Відає». Націоналізм і його такі крайні форми, як, наприклад, шовінізм, заборонені Кораном, Сунною і одноголосною думкою ісламських вчених. Людина неодмінно буде покарана Всевишнім Аллахом за прояв гордості і націоналізму як її похідної.
- Докази (скріншот/відео): ТУТ
- Дата порушення: 01.06.2024