Відмовлено Мартін Моргаг\\Некомпетентность

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Соколoв

ГС Держ | Північна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
12 Чер 2024
Дописи
642
Реакції
395
Бали
123
  1. Нікнейм адміністратора: Мартін Морган
  2. Особистий нікнейм: Андрій Соколовський
  3. Суть скарги: Вітаю Шановна адміністрація
    Зіткнувся з такою проблемою що на посаді Лідера 13-летка.Мартін Морган Некоректний адміністратор в приводі що на посаді лідера мене відмовили коли мій вік встановить 14 років. Але взяли Кандидата "Олексій Політура" якому 13 років. Я розумію що в мене може є якась недовіра або Мартін Морган не хоче мене бачити на посаді по особостим причинам Але. По правилам Державних Організацій "Лідером може стати гравець, якому виповнилося 17 років (є виключення)". Так є виключення,але не виключення в 4 роки
    Прошу розібратися в цих Питаннях
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 16.05.2025

Сергій Правда

ЗГС Держ | Південна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
3 Чер 2023
Дописи
407
Реакції
1,052
Бали
153
Вітання, так як я проводив обзвон хочу надати свою відповідь

Стосовно ситуації: справді, згідно з правилами, на посаду Лідера зазвичай призначають гравців віком від 17 років, але можливі винятки. У випадку з Олексієм Політурою - виняток було зроблено, оскільки він проявив себе найкраще серед кандидатів, незважаючи на вік. Співбесіду з ним особисто проводили ви, і, як відомо, вона пройшла на високому рівні. Відео було передано ГА/ЗГА, і наразі очікується їхня остаточна відповідь.

Щодо вашої кандидатури - були певні зауваження, зокрема щодо порушень правил і не завжди конструктивної поведінки, які, на жаль, вплинули на рішення. Вам вже було озвучено, що необхідно зробити для повторного розгляду - поки що ці дії не були здійснені

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю, з рішенням ЗГС Державних організацій згодна, порушень під час проведення співбесіди та оцінки результатів не виявлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі