Роман Мінорі
Новий гравець
- Реєстрування
- 13 Лют 2024
- Дописи
- 17
- Реакції
- 4
- Бали
- 3
Нікнейм лідера/заступника:Мартін Морган
Особистий нікнейм: Роман Мінорі
Суть скарги: Лідер фракції ЗМІ Мартін Морган влаштував вікторину у якій заключалося знайти лідера ЗМІ , Я незволікаючи почав його шукати,Я передивився все Дніпро і ще залишалося одне місце ,це Робота Пароплава я приїхав на власному автомобілі до низу і найшов його але він це не зарахував сказавши що ви приїхали на автомобілі а треба було прийти пішки та щоб я перепаркував свій автомобіль та прийшов до нього ,але коли я перепаркував його вже найшла інша людина якій він зразу видав гроші за виграш:
Я згоден з Non.rp їздою та готовий за це отримати покарання
Але я вважаю що лідер мав зобов'язаний видати мені гроші за виграш а не наголошувати на тому що я порушив правила серверу
Це моя помилка за яку я отримаю покарання
Я хочу щоб Лідер фракції ЗМІ
дав мені обіцяний приз (50.000грн)
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Дата походження:03.03.2024
Тайм.код.0.01.08
0.01.30
0.02.45
Особистий нікнейм: Роман Мінорі
Суть скарги: Лідер фракції ЗМІ Мартін Морган влаштував вікторину у якій заключалося знайти лідера ЗМІ , Я незволікаючи почав його шукати,Я передивився все Дніпро і ще залишалося одне місце ,це Робота Пароплава я приїхав на власному автомобілі до низу і найшов його але він це не зарахував сказавши що ви приїхали на автомобілі а треба було прийти пішки та щоб я перепаркував свій автомобіль та прийшов до нього ,але коли я перепаркував його вже найшла інша людина якій він зразу видав гроші за виграш:
Я згоден з Non.rp їздою та готовий за це отримати покарання
Але я вважаю що лідер мав зобов'язаний видати мені гроші за виграш а не наголошувати на тому що я порушив правила серверу
Це моя помилка за яку я отримаю покарання
Я хочу щоб Лідер фракції ЗМІ
дав мені обіцяний приз (50.000грн)
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Тайм.код.0.01.08
0.01.30
0.02.45
Останнє редагування: